ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Χρήσιμα είδη αυτοκινήτου για όλες τις εποχές από την Autoplus

Καθαριστικά, ρευματοδότες, αντιθαμβωτικά και θήκες , αποτελούν μερικά μόνο από τα είδη που χρειαζόμαστε για το αυτοκίνητό μας.

Όλα τα υποχρεωτικά και απαραίτητα είδη, όπως τα τρίγωνα, το φαρμακείο, οι υαλοκαθαριστήρες, οι μπαταρίες αυτοκινήτου και τα πλατοκαθίσματα μας εξασφαλίζουν ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις. Ωστόσο, τα σωστά καθαριστικά και τα αξεσουάρ εκείνα που θα αποδειχθούν παραπάνω από χρήσιμα την ώρα που πραγματικά θα τα χρειαστούμε, θα διατηρήσουν σε καλή κατάσταση το όχημά μας ενώ παράλληλα θα μας κρατήσουν ασφαλείς.

Τα απορρυπαντικά αυτοκινήτου, τα δέρματα και τα μαγικά πανάκια που δεν αφήνουν χνούδι όπως και τα τσαντάκια αποθήκευσης για καλύτερη τάξη και οργάνωση, θα διατηρήσουν το αυτοκίνητό μας σαν καινούριο. Φροντίζουμε το σαλόνι του αυτοκινήτου, το ταμπλώ, τα πλαστικά και τα καθίσματα για να μην χρειαστεί λόγω φθοράς και κακής συντήρησης να τα αντικαταστήσουμε πριν την ώρα τους.

Υπολογίζοντας το χρόνο που δαπανούμε στο αυτοκίνητό μας είτε είμαστε απλοί οδηγοί είτε επαγγελματίες, αντιλαμβανόμαστε πως η παραμονή μας στην καμπίνα του αυτοκινήτου σε ετήσια βάση αντιστοιχεί σίγουρα σε πολλές ημέρες. Επιβάλλεται λοιπόν σε τακτά χρονικά διαστήματα ένας καλός καθαρισμός.

Μπορούμε είτε να δώσουμε το όχημά μας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, κάτι αρκετά δαπανηρό, είτε να προμηθευτούμε από κάποιο κατάστημα της Autoplus τα σωστά απορρυπαντικά και καθαριστικά αυτοκινήτου.

Πέραν βέβαια της καθαριότητας , οι φακοί, οι ρευματοδότες, τα αντιθαμβωτικά τζαμιών και τα αντιψυκτικά για υαλοκαθαριστήρες αποδεικνύονται σωτήρια κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Στην Autoplus βρίσκουμε φθηνά καθαριστικά, οικονομικά εξαρτήματα και μία σειρά από αξιόπιστα και επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές .

Με καταστήματα σε όλη την Αθήνα, εύκολα προσβάσιμα και με καταρτισμένο προσωπικό, η Autoplus θα μας παράσχει τα καλύτερα είδη στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2CFuS5J

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX