ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Αντικλεπτικά αυτοκινήτου Autoplus: τα πιο σημαντικά αξεσουάρ

Αναγκαία, για να είμαστε σίγουροι πως θα ξαναδούμε το όχημά μας!
Έχοντας επενδύσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την απόκτηση του αυτοκινήτου μας, είναι πραγματικά λυπηρό να πέσουμε θύματα κλοπής. Κακόβουλοι και επιτήδειοι, πάντα θα είναι πρόθυμοι να παραβιάζουν τα οχήματά μας και κάθε φορά θα εφευρίσκουν νέους τρόπους για να παρακάμπτουν τα μέτρα ασφαλείας.

Σίγουρα, το σημαντικότερο είναι να σιγουρευτούμε πως έχουμε κλειδώσει το αυτοκίνητό μας, το έχουμε αφήσει σε φωτεινό σημείο αν όχι σε κάποιο parking και έχουμε προμηθευτεί κάποιο αντικλεπτικό σύστημα. Όσον αφορά τα αντικλεπτικά συστήματα, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις φθηνές λύσεις του super market και να σπεύσουμε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα που θα μας προμηθεύσει με ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις. Στην περίπτωσή μας, τα πολύ φθηνά και ανώνυμα αντικλεπτικά είναι κυριολεκτικά πεταμένα χρήματα που δεν θα μας προσφέρουν καμία ασφάλεια και θα ρισκάρουμε να χάσουμε το αυτοκίνητό μας.

Η Autoplus μας προτείνει επώνυμες αντικλεπτικές μπάρες και τα καλύτερα αντικλεπτικά μπαστούνια αυτοκινήτου για να αυξήσουμε τα μέτρα ασφαλείας. Κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, διατίθενται σε χαμηλές τιμές και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα, άμεσα και χωρίς καμία δυσκολία.

Τα αντικλεπτικά μπαστούνια τοποθετούνται στο τιμόνι και το δένουν με το πετάλι του φρένου, ενώ κάποια άλλα δένουν το τιμόνι μπλοκάροντας στο επάνω μέρος του ταμπλώ. Το μήκος τους μεταβάλλεται για να ταιριάξει σε διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτου, ενώ το κάλυμμα από PVC που διαθέτουν προστατεύει το τιμόνι και το πετάλι από γρατζουνιές. Κατασκευασμένα από ειδικό σκληρό χάλυβα και με κλειδαριά ασφαλείας, κρατούν μακριά από το αυτοκίνητό μας τους επίδοξους κλέφτες.

Επώνυμα και αξιόπιστα, τα αντικλεπτικά συστήματα Alpin που βρίσκουμε στο site της Autoplus, μας παρέχουν την απαιτούμενη προστασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθούμε κάποιο από τα καταστήματα της εταιρείας ή να παραγγείλουμε online το αντικλεπτικό σύστημα που επιθυμούμε. Σίγουρα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα μας προτείνει τις καλύτερες και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX