ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Βρες τα κατάλληλα πατάκια αυτοκινήτου στην Autoplus.

Θέλεις να αλλάξεις τα πατάκια αυτοκινήτου σου αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς να πάρεις;
Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές αν σκεφτείς πως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πατάκια μοκέτα, λαστιχένια αλλά και πατάκια μισό λάστιχο-μισό μοκέτα.

Οι τιμές, τα μεγέθη, τα υλικά όπως και τα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος διαφέρουν, συνεπώς χρειάζεται μία ενδελεχής αναζήτηση ώστε να αγοράσεις εν τέλει αυτό ακριβώς που ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και στην τσέπη σου!

Αρχικά, όποιο σετ πατάκια αυτοκινήτου και αν επιλέξεις προστατεύεις το πάτωμά του από λάσπες, φθορές, ζημιές και εξασφαλίζεις στο όχημά σου την καλύτερη δυνατή προστασία και διάρκεια ζωής. Γι’ αυτό άλλωστε, τα πατάκια αποτελούν κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Όσον αφορά τα λαστιχένια πατάκια, είναι ότι πιο ανθεκτικό μπορείς να επιλέξεις. Στεγνώνουν γρήγορα ενώ μπορείς να τα έχεις πολλά χρόνια μιας δεν φθείρονται εύκολα. Από την άλλη πλευρά, οι μοκέτες αυτοκινήτου είναι πιο κομψές και όμορφες, προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα στο όχημά σου .

Εάν πάλι επιθυμείς έναν συνδυασμό των δύο παραπάνω κατηγοριών, η λύση είναι τα πατάκια λαστιχομοκέτα. Αν και δεν αντέχουν σε πολύ βαριά χρήση, είναι σίγουρα η επιλογή που συνδυάζει κομψότητα και αντοχή.

Στην Autoplus θα βρεις επώνυμα πατάκια αυτοκινήτου κομμένα και ραμμένα στο όχημά σου, διαθέσιμα σε ποικιλία σχεδίων, υλικών και τιμών για να επιλέξεις. Η Autoplus διαθέτει μία ευρεία γκάμα για να καλύψει κάθε απαίτηση: πατάκια για το πορτ-παγκάζ. σταθερά, αντιολισθητικά, βαρέως τύπου και με οικολογικό υπόστρωμα για να βελτιώσουν την ηχομόνωση του αυτοκινήτου.

Contour, Majestic, All Season, Sentry, Continental & Ultra Fit είναι μερικές μόνο από τις μάρκες που θα βρεις στο site  www.autoplus.gr. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της θα σου δώσει τις καλύτερες λύσεις. Με καταστήματα σε όλη την Αθήνα και εύκολα προσβάσιμα θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX