ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Οδηγήστε με ασφάλεια και υπευθυνότητα!

Προμηθευτείτε τώρα από τα καταστήματα της Autoplus αλυσίδες και αντιολισθητικά συστήματα για ασφαλείς διαδρομές και αξέχαστα ταξίδια σε χειμερινούς προορισμούς!
Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι εξαρτήματα που τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς ενός αυτοκινήτου για να ενισχύσουν την πρόσφυση τους στο δρόμο, όταν αυτός είναι καλυμμένος από χιόνι, πάγο ή ακόμα και λάσπη. Αν και τα περισσότερα είδη αντιολισθητικών αλυσίδων καλύπτουν την ανάγκη για μεγαλύτερη πρόσφυση σε χιόνι, πάγο ή λάσπη, σχεδόν κανένα από αυτά δεν καλύπτει την συνεχόμενη οδήγηση στην άσφαλτο.

Επισκεφθείτε τώρα την Autoplus και επιλέξτε τις αλυσίδες για το αυτοκίνητό σας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία για κάθε τύπο οχήματος!

Πιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  1. Παραδοσιακές αλυσίδες
Τις βρίσκουμε σε πολύ καλές τιμές και είναι εξαιρετικά αξιόπιστες. Η τοποθέτησή τους είναι αρκετά εύκολη, εφαρμόζουν άψογα και παρέχουν μέχρι και 30% μείωση των κραδασμών. Πρακτικές και κατάλληλες για ασφαλή μετακίνηση ακόμη και εκτός δρόμου, είναι αποτελεσματικές και προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση. Με εργονομική λαβή, συμπαγή σύνδεσμο τύπου “D”, μηχανισμό με αυτόματο κλείδωμα και με τεχνολογία Clack & Go™ η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

  1. Χιονοκουβέρτες – κάλτσες – πανιά
Κατασκευασμένες από ανθεκτικό ύφασμα, είναι κατάλληλες μόνο για χιόνι και πάγο μη διαβρωμένο, ειδάλλως φθείρονται πολύ εύκολα. Αρκετά εύχρηστες, τοποθετούνται εύκολα και είναι αθόρυβες.

  1. Αλυσίδες από λάστιχο
Ανθεκτικές και επώνυμες, οι αλυσίδες Biathlon τοποθετούνται εύκολα με το «σύστημα γρήγορου κλειδώματος» και παρέχουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες. Τοποθετούνται σε οχήματα με άνοιγμα 12mm και αντέχουν σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και 50 χιλ./ώρα

  1. Ειδικά συστήματα
Οι αλυσίδες Rud-Centrax είναι κατάλληλες για άνετη και ομαλή οδήγηση, ενώ όλα τα τμήματα της αλυσίδας είναι προσβάσιμα από το μπροστά μέρος του τροχού. Παρέχουν εξαιρετική προστασία για τις ζάντες ενώ διαθέτουν πλευρικές λαβές για καλύτερη πρόσφυση.

Βέβαια, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε πως το αντιολισθητικό σύστημα που θα προμηθευτούμε θα πρέπει:

Α. Να είναι υψηλών προδιαγραφών

Β. Να είναι το σωστό νούμερο για τα λάστιχα μας

Γ. Να γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να το βάζουμε και να το αφαιρούμε

Θυμηθείτε! Όταν τοποθετήσουμε τις αλυσίδες δεν υπερβαίνουμε τα 50 χλμ./ώρα ενώ μετά από λίγα μέτρα σταματάμε και τις σφίγγουμε.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX