ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπαγκαζιέρες οροφής

Πώς θα επιλέξω τα σωστά προϊόντα;
Η άνοιξη μπήκε, οι εκδρομές είναι στα φόρτε τους και οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν! Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν πλέον είναι πιο μικρά, με λιγότερα κυβικά και κατ’ επέκταση μικρό πορτ παγκάζ. Τα πράγματα που μεταφέρουμε πολλές φορές δεν χωρούν και χρειαζόμαστε extra χώρο για τις αποσκευές μας.

Εδώ είναι που οι μπαγκαζιέρες εμφανίζονται σαν μία πολύ καλή λύση! Τοποθετούνται εύκολα, αφαιρούνται όταν δεν τις χρειαζόμαστε και χάρη σ’ αυτές παίρνουμε όλα τα απαραίτητα. Το σημαντικό είναι πέρα από το χρώμα ή το σχέδιο να επιλέξουμε κάτι που όντως θα ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.

Το πρώτο και βασικότερο είναι το μέγεθος.  Η χωρητικότητα της  μπαγκαζιέρας που θέλουμε να αγοράσουμε αποτελεί το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει.  Ανάλογα με τις ανάγκες μας,  κάτι πολύ μικρό ίσως δεν μας αρκεί ενώ  κάτι εξαιρετικά μεγάλο μπορεί να μας  φανεί αχρείαστο.

Στη συνέχεια, ελέγχουμε το υλικό κατασκευής που θα πρέπει να είναι ανθεκτικό και σίγουρα αδιάβροχο. Αντίστοιχα, ο σχεδιασμός καλό θα ήταν να είναι αεροδυναμικός για να μην χάνουμε σε ταχύτητα, λόγω αντίστασης του αέρα.

Σίγουρα, θα πρέπει να επιλέξουμε επώνυμες μπαγκαζιέρες, ανθεκτικές, που δεν παράγουν θόρυβο κατά τις μετακινήσεις μας. Οι μπαγκαζιέρες που θα βρούμε στην Autoplus πληρούν όλες τις προδιαγραφές και θα βρούμε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα λύσει όλες τις απορίες μας και θα μας προτείνει αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε κατά νου, ανεξαρτήτως επιλογής μπαγκαζιέρας, είναι πως κατά τη διάρκεια της οδήγησης  το φυσικό ύψος του αυτοκινήτου αυξάνεται και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το σχήμα παίζει ρόλο

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX