ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Ηλιοπροστασίες Αυτοκινήτου

Απαραίτητες για την προστασία της καμπίνας
Οι ηλιοπροστασίες αποτελούν την πιο αναγκαία αγορά. Αν δεν έχουμε πιλοτή, κάποιο σκέπαστρο στο χώρο στάθμευσης ή δεν νοικιάζουμε θέση σε υπόγειο parking, τότε αφήνουμε εκτεθειμένο το αυτοκίνητό μας στον ήλιο.

Ειδικά στην Ελλάδα που η ηλιοφάνεια είναι έντονη, η ηλιοπροστασία αυτοκινήτου δεν αποτελεί ένα απλό αξεσουάρ αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο που προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το ταμπλό, τα πλαστικά, τα υφάσματα, τα δέρματα, οι υαλοκαθαριστήρες, τα καθίσματα αλλά και το τιμόνι φθείρονται λόγω ήλιου. Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια, που μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, καίνε τα καθίσματα και το τιμόνι και δυσκολευόμαστε όχι μόνο να καθίσουμε αλλά και να οδηγήσουμε.

Στην Autoplus βρίσκουμε έξι διαφορετικές ποιότητες και διαφορετικά μεγέθη για μικρά και μεγάλα παρμπρίζ όσον αφορά τις εσωτερικές και τις εξωτερικές ηλιοπροστασίες. Ανθεκτικές και υψηλής ποιότητας, εφαρμόζουν άψογα σε κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.  Μειώνουν αισθητά τη θερμοκρασία της καμπίνας χάρη στο ανθεκτικό χοντρό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες.

Όσον αφορά τις εξωτερικές ηλιοπροστασίες, είναι προτιμότερες αν αφήνουμε το αυτοκίνητο μας πολλές ώρες εκτεθειμένο και θέλουμε να προστατεύσουμε και τους υαλοκαθαριστήρες από την έντονη ηλιοφάνεια αλλά και το τζάμι του αυτοκινήτου από πάγο ή χαλάζι ακόμη και το χειμώνα. Όσον αφορά τις εσωτερικές ηλιοπροστασίες, ως πλεονέκτημα έχουν το γεγονός πως δεν λερώνονται από τη σκόνη και έχουν ελάχιστες απαιτήσεις καθαρισμού.

Εκτός βέβαια από την προστασία που παρέχουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, προστατεύουν και από επίδοξους κλέφτες. Οι ηλιοπροστασίες, καλύπτοντας το τζάμι του παρμπρίζ αφήνουν λιγότερο εμφανή την καμπίνα του αυτοκινήτου μας. Παράλληλα, μειώνουν και την κατανάλωση. Μία καμπίνα που καίει λόγω αυξημένης θερμοκρασίας, χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο να λειτουργήσει ο κλιματισμός για να πέσει η θερμοκρασία. Συνεπώς, το κλιματιστικό δουλεύει πιο αποδοτικά, καταναλώνοντας λιγότερο καύσιμο και φέρνοντας τη θερμοκρασία της καμπίνα πιο γρήγορα στα επιθυμητά επίπεδα.

Στα καταστήματα της Autoplus θα βρούμε τις ηλιοπροστασίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα μας κατατοπίσει ώστε να πάρουμε αυτή που ταιριάζει ακριβώς στο όχημά μας. 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX