ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Βάσεις και σχάρες ποδηλάτου

Αγόρασες ποδήλατο; Ξεκίνα να σκέφτεσαι πιο σοβαρά την πιθανότητα να προσαρμόσεις στο αυτοκίνητό σου βάσεις ποδηλάτου

Οι διακοπές εκτός Αθηνών ή μεγαλουπόλεων αποτελούν την καλύτερη περίπτωση για να κάνεις ποδηλατάδα σε όμορφα μονοπάτια και να έρθεις σε επαφή με τη φύση, ανακαλύπτοντας υπέροχα τοπία. Βέβαια, ακόμη και εντός πόλεων υπάρχουν πάρκα, άλση, υπαίθριες εγκαταστάσεις και χώροι δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό, για να ευχαριστηθείς τη βόλτα σου.

Οι βάσεις ποδηλάτου γι’ αυτό το λόγο κρίνονται απαραίτητες. Χάρη σ’ αυτές, μεταφέρεις περισσότερα από ένα ποδήλατα, εύκολα και με ασφάλεια. Οι επιλογές είναι πολλές και η αγορά εξαρτάται από τη δική σου επιθυμία.

Σαν μία επιλογή, μπορείς να επιλέξεις βάσεις ποδηλάτου οροφής. Οι μάρκες είναι πολλές και η επωνυμία πολλές φορές εγγυάται καλύτερη ασφάλεια. Κατασκευασμένες από μέταλλο ή αλουμίνιο, είναι κατάλληλες για ποδήλατα διαφόρων μεγεθών και σκελετών.

Επίσης, μία ακόμη επιλογή αποτελούν οι βάσεις ποδηλάτου πορτ-μπαγκάζ. Κατάλληλες για φόρτωση περισσότερων του ενός ποδηλάτων, είναι κατασκευασμένες από ατσάλι και ενισχυμένα πλαστικά. Διαθέτουν ιμάντες και καλυμμένα άκρα εφαρμογής για αποφυγή φθορών.

Ακόμη μία εναλλακτική, αποτελούν οι βάσεις ποδηλάτου ρεζέρβας. Οι συγκεκριμένες βάσεις μεταφοράς ποδηλάτου είναι κατάλληλες για  Jeep και 4x4 αυτοκίνητα που διαθέτουν ρεζέρβα. Χρησιμοποιώντας τες διευκολύνεται η μεταφορά έως και τριών ποδηλάτων. Είναι σταθερές, εφαρμόζουν τέλεια και τοποθετούνται εύκολα.

Ως τέταρτη επιλογή, αποτελούν οι βάσεις ποδηλάτου κοτσαδόρου. Προσαρμόζονται σε όλα τα είδη αυτοκινήτων, ενώ τα ποδήλατα προστατεύονται από τα  λαστιχένια σημεία στήριξης. 

Στα καταστήματα της Autoplus βρίσκουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX