ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πλατοκαθίσματα.
Τώρα που αρχίζουν οι ζέστες και οι ώρες στο αμάξι αυξάνονται, ήρθε η ώρα να αγοράσουμε καινούρια πλατοκαθίσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλουν. Πέρα από ομορφιά, κομψότητα και στιλ στο αυτοκίνητο, τα πλατοκαθίσματα διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο. Αρχικά, τα καθίσματα προστατεύονται από φθορές και λεκέδες και μπορούν να διατηρηθούν σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που αυξάνει το χρόνο ζωής του αυτοκινήτου. Ειδικά το καλοκαίρι, οι βρεγμένες πετσέτες θαλάσσης, τα μαγιό που είναι μέσα στο «αλάτι» και η άμμος,  φθείρουν το σαλόνι γεμίζοντάς το λεκέδες ή ξεθωριάζοντας τα χρώματα των καθισμάτων.  Ακόμη, τα πλατοκαθίσματα κρίνονται απαραίτητα τους καλοκαιρινούς μήνες, εφόσον κρατούν τον ιδρώτα και δεν τον αφήνουν να «ποτίσει» στα καθίσματα.  Ένα ακόμη όφελος, αποτελεί το γεγονός ότι αφαιρούνται και πλένονται. Όταν θέλουμε να πάμε σε μία επίσημη περίσταση φορώντας τα καλά μας ρούχα, είναι πολύ πιθανό να τα λερώσουμε αν τα καθίσματα είναι βρώμικα. Επίσης, δεν θα μας απασχολεί ιδιαίτερα αν έχουμε μικρά παιδιά ή μωρά και φοβόμαστε μην λερώσουν.

Για να επιλέξουμε βέβαια τα σωστά πλατοκαθίσματα ως γνώμονα θα πρέπει αν θέτουμε την ποιότητα. Η καλή ποιότητα των πλατοκαθισμάτων είναι και αυτή που εγγυάται καλή εφαρμογή. Δεν κουνιούνται από τη θέση τους, δεν ζαρώνουν και η τοποθέτησή τους είναι πανεύκολη. Ένας άλλος παράγοντας είναι το υλικό των πλατοκαθισμάτων. Τα πετσετέ πλατοκαθίσματα αναπνέουν και απορροφούν το ιδρώτα, συνεπώς τα καθίσματα δεν ιδρώνουν και δεν μυρίζουν  άσχημα.

Στην Autoplus μπορούμε να βρούμε πλατοκαθίσματα από καραβόπανο ή πετσέτα. Φορετά, μονόχρωμα αλλά και με σχέδια, είναι ιδανικά για όλες τις εποχές και εφαρμόζουν άψογα σε κάθε είδους αυτοκίνητο. Τόσο στα καταστήματα όσο και online μπορούμε να προμηθευτούμε υψηλής ποιότητας πλατοκαθίσματα κομμένα και ραμμένα για το αυτοκίνητό μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX