ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Κουκούλες Αυτοκινήτου

Οι κουκούλες αυτοκινήτων αποτελούν αναγκαίο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο μας γιατί το προστατεύουν παντώς καιρού και συνθηκών.
Συγκεκριμένα στην Ελλάδα το πιο άμεσο όφελος που παρέχουν είναι η προστασία από τον ήλιο. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι προκαλείται έντονη αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ειδικά αν ο διάκοσμος ή κάποια άλλα στοιχεία είναι μεταλικά ενώ επιπλέον 
συνέπεια είναι η φθορά των εσωτερικών επενδύσεων όπως καθίσματα, ταμπλό.
Συνεχές πρόβλημα τα τελευταία χρόνια είναι οι βροχές που φέρουν μαζί τους χώμα και σκόνη με αποτέλεσμα το φρεσκοπλυμένο και καθαρό αυτοκίνητο μας να λερώνεται αλλά και το χρώμα και να φθείρεται απο ακραία καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι καθώς και απο εκκρήσεις πτηνών και γρατσουνιές που μπορεί να προκληθούν με διάφορους τρόπους. Ακόμη και τον χειμώνα που δεν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της έντονης ηλιοφάνειας και της υψηλής θερμοκρασίας, υπάρχουν προβλήματα από τα οποία μπορούμε να απαλαγούμε με τη χρήση της κουκούλας. Στις περιοχές με χιονόπτωση, η κουκούλα προφυλάσει από το πάγωμα των τζαμπιών και των παραθύρων.
Ακόμη, αυτονόητο προνόμιο είναι η προστασία από κακοπροαίρετες ενέργειες όταν το αυτοκίνητό μας μπορεί να αποτελέσει πειρασμό και η κουκούλα μπορεί να οδηγήσει στην αποθάρυνση των κλεφτών.
Στην Autoplus το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό μας, μέσα απο μεγάλη την ποικιλία που διαθέτουμε θα σας καθοδηγήσει στην αναζήτηση και επιλογή του κατάλληλου προιόντος σύμφωνα με τις ανάγκες και το είδος του αυτοκινήτου σας και θα σας επιδείξει τον τρόπο εφαρμογής της κουκούλας που θα επιλέξετε.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX