ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Καλύμματα Αυτοκινήτου

Προστατεύουν τα καθίσματα και μας αλλάζουν διάθεση!

Το αυτοκίνητό μας δεν χρειάζεται πολλά πράγματα, χρειάζεται όμως κάποια βασικά για να διατηρείται σε καλή κατάσταση και να αποφεύγονται οι καταστροφές. Ένα από αυτά είναι η αγορά καλυμμάτων για τα καθίσματα. Όλοι ξέρουμε πώς είναι όταν τα καλοκαίρια που περάσαμε με το αυτοκίνητό μας, μας έχουν αφήσει τα αποτύπωμά τους πάνω στα καθίσματα! Οι λεκέδες από το αλάτι στις πετσέτες και στα μαγιό είναι σε όλους γνώριμοι ενώ η πετσέτα που στρώνουμε για να τους αποφύγουμε δεν αποτελεί εγγύηση. Παράλληλα, γνωστό πρόβλημα ειδικά για την χώρα μας είναι το ξεθώριασμα των καθισμάτων από τον ήλιο. Μαζί με μία σωστή επιλογή κουκούλας, τα καλύμματα αποτελούν μια σίγουρη προστασία έναντι σε αυτήν την απειλή. Πέραν βέβαια της προστασίας, τα καλύμματα μας αλλάζουν και ψυχολογία! Μπαίνοντας στη διαδικασία να ανανεώσουμε το σαλόνι του αυτοκινήτου μας, βάζουμε χρώμα και διάθεση σε ένα χώρο που περνάμε εν τέλει πολλές ώρες. 

Επίσης, όσοι έχουν μικρά παιδιά είναι γνώριμοι με τις πατημασιές σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου! Άλλες φορές ανεβαίνουν και χοροπηδούν στα καθίσματα και άλλες φορές κλωτσούν την πλάτη του μπροστινού καθίσματος με τις κινήσεις τους, με αποτέλεσμα αυτά να λερώνονται ή να σκίζονται. Επιπλέον φθορές και λεκέδες προκαλούνται από τα ροφήματα (καφέδες, πορτοκαλάδες κ.α.) και τα τρόφιμα που πέφτουν στα καθίσματα.  Δυστυχώς, δύσκολα καταφέρνουμε να τα καθαρίσουμε χωρίς να μείνει στάμπα στο κάθισμα. Γι' αυτό, η χρήση καλύμματος για ακόμη μία φορά καταφέρνει να μας προφυλάξει από αυτά τα ατυχήματα.

Ανάλογα με το τι επιθμούμε κάθε φορά, μπορούμε να διαλέξουμε σετ καλυμμάτων για όλο το αυτοκίνητο ή μόνο για τα μπροστινά καθίσματα. Το σημαντικό όσον αφορά την επιλογή τους αποτελεί η ποιότητα. Τα καλής ποιότητας καλύμματα καθισμάτων μπορούν να αντέξουν έως και 10 έτη και σίγουρα είναι προτιμότερο να αγοράσουμε κάτι καλό, παρά να αντικαθιστούμε τα καλύμματα κάθε χρόνο, κάτι που συνολικά θα είναι και πιο δαπανηρό.

Στην Autoplus θέλουμε να σας βγάλουμε από τον κόπο και τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η καταστροφή του αυτοκινήτου σας και παράλληλα να σας προσφέρουμε έναν πρακτικό, ποιοτικό και καλαίσθητο τρόπο να το πετύχετε. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει καθοδηγώντας σας στην κατάλληλη επιλογή προϊόντος καθώς και στην επίδειξη τοποθέτησής του.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX