ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Απαραίτητος Εξοπλισμός για τα ταξίδια σας

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν, σας δίνουμε χρήσιμα tips σχετικά με τον εξοπλισμό που χρειάζεται να έχετε μαζί σας για ένα ασφαλές και πρακτικό ταξίδι.
Ξεκινώντας με τα υποχρεωτικά είδη, είναι σημαντικό να μεριμνήσετε για πυροσβεστήρα, απαραίτητο εργαλείο σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Ασφάλειας και να ελέγξετε την ημερομηνίας λήξης του. Για να μην αγχώνεστε για τυχόν διαρροές, υπάρχουν πυροσβεστήρες που σας ειδοποιούν με χρωματική ένδειξη. Συνεχίζουμε με το τρίγωνο, που προειδοποιεί τους ερχόμενους οδηγούς ότι πιθανή βλάβη του οχήματος, μας έχει αναγκάσει να σταματήσουμε έκτακτα. Ακόμα, απαραίτητο για την καθημερινότητά μας και για μεγάλες αποστάσεις, είναι το κουτί πρώτων βοηθειών., το οποίο μπορεί να βοηθήσει σε απρόοπτους μικροτραυματισμούς.

Εκτός από τα υποχρεωτικά είδη, υπάρχουν και κάποια άλλα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας, τα οποία σας καθιστούν κατάλληλα εξοπλισμένους σε περίπτωση ανάγκης. Γρύλος, κλειδιά, ρεζέρβα και ανταλλακτικές ασφάλειες είναι μερικά από αυτά τα εργαλεία, τα οποία αποτελούν μια προσωρινή και πρακτική λύση.

Με την είσοδο της τεχνολογίας της ζωής μας, νέες ανάγκες έχουν προκύψει. Αν λοιπόν είστε λάτρεις του GPS για την εύρεση του προορισμού σας, ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο θα σας φανεί η θήκη - βάση για το κινητό σας, η οποία βεντουζάρει, είτε στο τζάμι του αυτοκινήτου σας, είτε στο ταμπλό. Είναι αλήθεια ότι η πολύωρη οδήγηση, κυρίως σε μακρινά ταξίδια, γίνεται ιδιαίτερα επώδυνη για τη μέση του οδηγού. Ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι τα μαξιλαράκια μέσης, που θα σας επιτρέψουν να έχετε ένα ξεκούραστο ταξίδι. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση της διαδρομής, ένα καλό ηχοσύστημα για το αυτοκίνητό σας, θα απογειώσει την ενέργεια του ταξιδιού και την παρέα σας!

Αν έχετε μικρά παιδιά, η καλύτερη λύση για να μην θαμπώνονται από τον ήλιο και να μπορούν να κοιμηθούν με ευκολία, είναι να προμηθευτείτε κουρτινάκια αυτοκινήτου. Μονόχρωμα ή με σχέδια αποτελούν τη σίγουρη λύση για το καλοκαίρι που ο ήλιος είναι εκτυφλωτικός. Όσοι, ακόμη, από εσάς έχετε σκύλο και σας προβληματίζει η τρίχα του, ένα προστατευτικό καθίσματος αποτελεί την κατάλληλη επιλογή.

Ολοκληρώνοντας τον σύντομο οδηγό ταξιδιού, για πιο εύκολη μεταφορά και αποθήκευση των πραγμάτων, μία μπαγκαζιέρα οροφής είναι ο πλέον πρακτικός τρόπος να φορτώσετε τα αντικείμενά σας.

Στην Autoplus, θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ταξιδέψετε ξέγνοιαστοι. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX