ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστασία του αυτοκινήτου το καλοκαίρι

Επιλέγουμε καλής ποιότητας ηλιοπροστασίες. 
Το καλοκαίρι έχει φτάσει, η ηλιοφάνεια είναι έντονη και οι ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ που και θα προστατεύσει το αυτοκίνητό μας και θα μειώσει την θερμοκρασία στην καμπίνα του, έτσι ώστε μπαίνοντας η ατμόσφαιρα να είναι πιο δροσερή και ευχάριστη.

Βέβαια, η ηλιοπροστασία αυτοκινήτου είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως εποχής. Λόγω υψηλής θερμοκρασίας και καύσωνα τους καλοκαιρινούς μήνες αισθανόμαστε την ανάγκη να τη χρησιμοποιήσουμε, αν και θα έπρεπε να αντιληφθούμε πως ο ήλιος φθείρει το αυτοκίνητό μας με τις ακτινοβολίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με τη χρήση καλυμμάτων προστασίας του παρμπρίζ, προστατεύουμε όλη την καμπίνα, τα πλαστικά, τα υφάσματα, το ταμπλό αλλά και τα δέρματα, διατηρώντας το αυτοκίνητό μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Χρησιμοποιώντας αυτά τα αξεσουάρ, οι βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες μένουν εκτός αυτοκινήτου, το τιμόνι δεν καίει, τα καθίσματα είναι πιο δροσερά και η ατμόσφαιρα δεν είναι αποπνικτική.

Πηγαίνοντας στο γραφείο, στο super market, για ένα μπάνιο ή για βόλτα, παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας σε σημεία που δεν υπάρχει σκιά. Έτσι, ακόμη και αν διαθέτουμε ιδιωτικό parking ή γκαράζ, θα υπάρχουν σε καθημερινή βάση ώρες που το αυτοκίνητό μας θα εκτίθεται στον ήλιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ηλιοπροστασία κρίνεται απαραίτητη.

Παράλληλα όμως με τις ηλιοπροστασίες, ειδικά αν έχουμε μικρά παιδιά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κουρτινάκια αυτοκινήτου στα πίσω καθίσματα, έτσι ώστε να προφυλάξουμε βρέφη, μωρά και μικρά παιδιά από τον ήλιο σε κάθε μετακίνηση.

Σε κάθε περίπτωση, ελέγχουμε την ποιότητα των υλικών που αγοράζουμε έτσι ώστε να έχουμε εγγύηση αντοχής. Όσο καλύτερη ποιότητα σε ηλιοπροστασίες και κουρτίνες αυτοκινήτου, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό άλλωστε προτιμούμε οι ηλιοπροστασίες ειδικά να είναι επώνυμες και κατασκευασμένες από βαμβάκι, για να μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή μόνωση.

Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ειδικά γαλακτώματα για το ταμπλό του αυτοκινήτου μας, έτσι ώστε να το συντηρήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα νέας γενιάς αυτοκίνητα, διαθέτουν «πόρους» στα πλαστικά, γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα σπρέι και τη βαζελίνη διότι κλείνουν τους πόρους, ανεβαίνει η θερμοκρασία και τα πλαστικά αντί να θρέψουν όπως γίνεται με το γαλάκτωμα, σπάνε.

Όλα αυτά μπορούμε να τα πληροφορηθούμε από το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων της Autoplus, το οποίο θα μας δώσει τις καλύτερες λύσεις και τα προϊόντα που όντως έχουμε ανάγκη.  

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX