ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Έχετε πρόβλημα χώρου;

Υπάρχει λύση.
Κλείσατε τις διακοπές σας οικογενειακώς, βρήκατε κατάλυμα, αποφασίσατε τι θα πάρετε μαζί αλλά δυστυχώς όλα δε χωράνε, ειδικά με μικρά παιδιά. Οι επιλογές είναι δύο. Είτε αφήνετε κάποια πράγματα πίσω, αν και απαραίτητα, είτε αυξάνετε τους χώρους του αυτοκινήτου σας. Πώς; Με μπαγκαζιέρες.

Διαθέτοντας μπάρες και μπαγκαζιέρες οροφής αυξάνετε τους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου χωρίς να τοποθετείτε πράγματα και αποσκευές στα πίσω καθίσματα, δυσκολεύοντας τους επιβάτες. Η ποικιλία είναι μεγάλη, ο σχεδιασμός ποικίλει ανάλογα το γούστο αλλά τα υλικά είναι αυτά που θα καθορίσουν την αντοχή και την ποιότητα της κάθε μπαγκαζιέρας.

Στην Autoplus θα βρούμε αξιόπιστες μπαγκαζιέρες «παντός καιρού» έτσι ώστε οι μετακινήσεις να είναι άνετες και ασφαλείς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αντέχουν στο πέρασμα των ετών, είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και ανθεκτικές στις ακτίνες UV όπως και στη βροχή. Προσαρμόζονται εύκολα και είναι εξαιρετικά εύχρηστες χάρη στο «μαλακό» άνοιγμα και κλείσιμο. Σημαντικό είναι πως για την τοποθέτησή τους δεν χρειάζονται εργαλεία, ενώ το ταξίδι είναι εξίσου άνετο χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό τους.

Οι μπαγκαζιέρες της Autoplus διαθέτουν επίσης και ενισχυμένο δάπεδο με αποτέλεσμα να αντέχουν μεγαλύτερο φορτίο. Με κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων και εργονομική κατανομή χώρου, είναι πραγματικά ασφαλείς και ευρύχωρες. Οι περισσότερες περιλαμβάνουν και ιμάντες ασφαλείας για extra ασφάλεια.

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Ξεκινώντας από 330 λίτρα μέχρι και 620, οι μπαγκαζιέρες που θα βρείτε στην Autoplus ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Οι Mont Blanc, οι G3 και οι Arrow μπαγκαζιέρες, αποτελούν επώνυμα μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Βρείτε τη μπαγκαζιέρα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, τοποθετήστε τη δωρεάν σε όποιο κατάστημα της Autoplus επιθυμείτε και είστε έτοιμοι για εκδρομές!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX