ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Αξεσουάρ αυτοκινήτου

Απαραίτητα και χρήσιμα σε κάθε μετακίνηση
Κάθε αυτοκίνητο, ειδικά σε περιόδους διακοπών και εκδρομών που πραγματοποιούνται ταξίδια, εκδρομές και road trips, καλό θα ήταν να διαθέτει τα απαραίτητα αξεσουάρ που εκτός από ασφάλεια παρέχουν και άνεση.

Εκτός από τα κλειδιά και τα αναγκαία έγγραφα αυτοκινήτου χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να μετακινηθούμε, όπως ασφάλεια, άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα, υπάρχουν κάποια ακόμα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Ο πυροσβεστήρας, το φαρμακείο και το τρίγωνο αποτελούν αντικείμενα απαραίτητα σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Ακόμη και οι φορτιστές κινητού αυτοκινήτου θα φανούν σωτήριοι όταν η μπαταρία εξαντλείται.

Πυροσβεστήρας - Τρίγωνο - Φαρμακείο

Απαραίτητα ακόμη και από το νόμο, για την παροχή πρώτων βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το τρίγωνο, το φαρμακείο αλλά και ο πυροσβεστήρας θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου. Πρόκειται για απαραίτητο εξοπλισμό που θα σώσει κυριολεκτικά ζωές σε περίπτωση ατυχήματος ή τραυματισμού.

Η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Ο τακτικός έλεγχος αυτών, η αντικατάστασή τους όποτε κρίνεται απαραίτητο αλλά και η συμπλήρωση των όσων λείπουν, είναι παραπάνω από αναγκαία. Η ζωή δεν αποζημιώνεται ούτε κοστολογείται, γι’ αυτό καλό θα ήταν ο εξοπλισμός αυτός να υπάρχει και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση σε κάθε μετακίνηση.

Καλώδια – Φορτιστές μπαταρίας

Απαραίτητα είναι και τα καλώδια εκκίνησης αυτοκινήτου σε περίπτωση που όχημα μας «αφήσει».  Διαθέτοντας φορητό φορτιστή λύνουμε μόνοι μας το πρόβλημα όπου κι να βρισκόμαστε χωρίς να υπάρχει ανάγκη για τροφοδοσία από άλλο όχημα.

Αυτό που είναι απαραίτητο και πρέπει να δώσουμε βάση είναι η καλή ποιότητα. Τα καλώδια θα πρέπει να έχουν επαρκές πάχος, κατάλληλο μήκος και οι δαγκάνες να εφαρμόζουν σωστά.

Χρήσιμα Είδη

Θήκες και δίχτυα καθισμάτων, θήκες cd και θήκες και φορτιστές κινητού, μαξιλαράκια μέσης, ποτηροθήκες, μπρελόκ, αντάπτορες και πολλά ακόμα gadget αν και μοιάζουν προαιρετικά, είναι εν τέλει απαραίτητα διότι καθιστούν πιο άνετη την οδήγηση και πιο οργανωμένο το αυτοκίνητο χωρίς να χάνεται τίποτα.

Χάρη στις θήκες και τα δίχτυα καθισμάτων, όλα τα έγγραφα και τα μικροαντικείμενα που δεν χωρούν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και όμως χρειάζονται, ειδικά σε οικογένειες με μικρά παιδιά, οργανώνονται και δεν χάνεται τίποτα κάτω από τα καθίσματα.

Οι θήκες και οι φορτιστές κινητού, μας παρέχουν εκτός από άνεση και ασφάλεια. Δεν επιτρέπεται να κρατάμε το κινητό όταν οδηγούμε, ενώ οι φορτιστές σε περίπτωση ανάγκης που η μπαταρία εξαντλείται αποδεικνύονται σωτήριοι.

Τα μαξιλαράκια μέσης, οι ποτηροθήκες και οι αντάπτορες κάνουν πιο άνετη την οδήγηση ειδικά σε μεγάλα ταξίδια.

 

Φροντίδα αυτοκινήτου

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι η φροντίδα και η καθαριότητα του αυτοκινήτου. Όσο περισσότερο το προσέχουμε, τόσο λιγότερες βλάβες και φθορές θα παρουσιάσει. Έτσι αν χρησιμοποιούμε καλύμματα προστασίας καθισμάτων, πατάκια για να προστατεύσουμε το δάπεδο, ηλεκτρική σκούπα, δέρματα και πανάκια, όπως και βούρτσες πλυσίματος για να το διατηρούμε καθαρό, θα παραμείνει καλοδιατηρημένο και θα μας πηγαίνει παντού για πολλά χρόνια!

Σε όλα τα καταστήματα της Autoplus θα βρούμε εξειδικευμένο προσωπικό που θα μας παράσχει τις πιο ποιοτικές λύσεις σε όσα έχουμε πραγματικά ανάγκη

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX