ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τα απαραίτητα του αυτοκινήτου

Χρήσιμα για κάθε οδηγό
Κάθε κάτοχος αυτοκινήτου, ανεξαρτήτου μάρκας ή κυβικών, θα πρέπει να προμηθευτεί και κάποια αντικείμενα τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις. Δεν αναφερόμαστε βέβαια στα υποχρεωτικά από τον Κ.Ο.Κ, όπως τον πυροσβεστήρα, το τρίγωνο ή το φαρμακείο, αλλά σε κάποια αντικείμενα που παρέχουν άνεση και ασφάλεια σε πολλές μετακινήσεις.

Νέος Οδηγός

Η ένδειξη «Ν» που τοποθετείται στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου υποδηλώνοντας πως κάποιος είναι νέος οδηγός, είναι απαραίτητη για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας, έτσι ώστε να προσέχουν, να δείξουν κατανόηση και να είναι πιο επιφυλακτικοί οι οδηγοί που ακολουθούν. Κάτι αντίστοιχο λειτουργεί και με την ένδειξη «μωρό στο αυτοκίνητο», έτσι ώστε κάθε μετακίνηση με βρέφη στο αυτοκίνητο να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.

Φορτιστές - Ρευματοδότες

Η ισχύς της μπαταρίας με τον καιρό φθίνει ή ακόμη και σε καινούριες μπαταρίες, ξεχνώντας ανοιχτά τα φώτα «μένουμε» από μπαταρία. Στην περίπτωση λοιπόν αποφόρτισης της μπαταρίας αυτοκινήτου, τα καλώδια εκκίνησης είναι παραπάνω από απαραίτητα. Διαθέτοντας φορτιστή μπαταρίας και ρευματοδότες, ανά πάσα στιγμή μπορούμε να φορτίσουμε τη μπαταρία σε όποιο σημείο και αν βρισκόμαστε χωρίς να είναι απαραίτητη τροφοδοσία από άλλο όχημα. Άμεσα, εύκολα και πολύ απλά, οι φορτιστές επαναφορτίζουν και τις πιο αποφορτισμένες μπαταρίες.

Σταυροί – Μπουλονόκλειδα

Για αντικατάσταση ελαστικού όταν σκιστεί, τρυπήσει ή σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου, μπορούμε αν διαθέτουμε ρεζέρβα να το αλλάξουμε μόνοι μας. Χρησιμοποιώντας γρύλο και κλειδί τύπου σταυρός αντικαθιστούμε το λάστιχο με ρεζέρβα μέχρι να βρούμε το κοντινότερο συνεργείο ή βουλκανιζατέρ.

Αλυσίδες - Αντιολισθητικά

Οι αλυσίδες και τα αντιολισθητικά είναι απαραίτητα σε κάθε όχημα και δεν θα πρέπει να βγαίνουν ποτέ από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου. Τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες. Το χιόνι και ο πάγος αποτελούν μερικές μόνο δύσκολες περιστάσεις συναντάμε τους χειμερινούς μήνες ενώ η άμμος και η λάσπη συναντιούνται κατά κύριο λόγο από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο. Για να έχουμε απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια κατά την οδήγηση, καλό θα ήταν να προμηθευτούμε τα κατάλληλα για το αυτοκίνητό μας αντιολισθητικά.

Διαθέτοντας λοιπόν τα παραπάνω αντικείμενα – αξεσουάρ αυτοκινήτου, μπορούμε να μετακινούμαστε με ασφάλεια, χωρίς άγχος και να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Στα καταστήματα της Autoplus μπορούμε να βρούμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων θα μας προτείνει τα κατάλληλα για το αυτοκίνητό μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX