ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Ταξίδι με αυτοκίνητο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Οι διακοπές, τα ταξίδια, η χαλάρωση μακριά από την πόλη και οι μέρες μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα είναι απαραίτητες. Μέχρι να φτάσουμε όμως στον ιδανικό προορισμό μεσολαβεί ένα ταξίδι, το οποίο όταν πραγματοποιείται με αυτοκίνητο είναι απαραίτητο να είναι άνετο και ασφαλές. Έτσι, ακολουθώντας τα παρακάτω tips όσο μακριά και αν πάμε θα φτάσουμε άνετα και με τη διάθεση στα ύψη!

  1. Έλεγχος αυτοκινήτου
Εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Το αυτοκίνητό μας είναι; Για να αποφύγουμε την όποια ταλαιπωρία ή ακόμη και τροχαία ατυχήματα λόγω αμέλειας συντήρησης, καλό θα ήταν πριν ξεκινήσουμε να ελέγξουμε τον αέρα στα λάστιχα, τα λάδια, τα υγρά των φρένων, της μπαταρίας, του ψυγείου και να μην έχουμε καθυστερήσει το service του αυτοκινήτου μας. Φαρμακείο, πυροσβεστήρας και τρίγωνο, απαραίτητα από τον Κ.Ο.Κ, θα πρέπει να βρίσκονται πάντα στο πορτ παγκάζ.

  1. Φόρτωση αποσκευών
Στις διακοπές δεν θέλουμε να λείπει τίποτα. Είτε ταξιδεύουμε με την οικογένεια είτε με φίλους είτε με τον αγαπημένο μας εξοπλισμό για water sports, αντιμετωπίζουμε σε κάθε περίπτωση πρόβλημα χώρου. Καρότσια, ποδήλατα, ομπρέλες παραλίας, καρεκλάκια και εξοπλισμός για windsurfing δεν χωρούν. Η λύση είναι να τοποθετήσουμε μπάρες και μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου, βάσεις ποδηλάτου και αποθηκευτικούς χώρους εντός του αυτοκινήτου για καλύτερη οργάνωση.

  1. Προστασία Αυτοκινήτου
Στις διακοπές το αυτοκίνητο «ταλαιπωρείται» λόγω ήλιου και δικής μας χρήσης. Τα μαγιό και το αλάτι από τη θάλασσα φθείρουν τα καθίσματα, γι’ αυτό τα κατάλληλα καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου προστατεύουν το όχημά μας. Επίσης, οι ηλιοπροστασίες, οι κουκούλες αυτοκινήτου, τα πανάκια και τα καθαριστικά είναι απαραίτητα, μιας και ο ήλιος φθείρει τα πλαστικά και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το αμάξι να καίει κυριολεκτικά. Ακόμη, σε μακρινά ταξίδια τρώμε μες στο αυτοκίνητο και πολλές φορές λερώνεται. Γι’ αυτό τα ειδικά πανάκια και τα καθαριστικά μας βοηθούν να διατηρούμε το αυτοκίνητο πάντα καθαρό, χωρίς να το φθείρουμε με τα λάθος καθαριστικά.

  1. Αξεσουάρ Αυτοκινήτου
Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι απαραίτητα για ένα άνετο ταξίδι. Τα μαξιλαράκια μέσης, οι ποτηροθήκες, τα καλύμματα τιμονιού, οι θήκες και τα τσαντάκια αποθήκευσης κάνουν το ταξίδι μας πιο οργανωμένο και άνετο, χωρίς να πέφτουν διάφορα αντικείμενα, να λερώνεται το σαλόνι του αυτοκινήτου ή να πονάει η μέση.

Αν ακολουθήσουμε τις παραπάνω συμβουλές, κάθε ταξίδι μας θα είναι άνετο και ασφαλές. Όλα μπορούμε να τα προμηθευτούμε στα καταστήματα της Autoplus. Το εξειδικευμένο προσωπικό της θα μας προτείνει τα καταλληλότερα προϊόντα για το αυτοκίνητό μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX