ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Ηλιοπροστασίες Αυτοκινήτου

Προαιρετικές ή απαραίτητες;
Η προστασία του αυτοκινήτου από τον ήλιο είναι αναγκαία. Το όχημά μας εξαιτίας της ζέστης και του ήλιου φθείρεται. Το χρώμα και τα καλύμματα ξεθωριάζουν , ενώ προκαλείται σοβαρή ζημιά στα πλαστικά. Για να αποφύγουμε τη φθορά και να θωρακίσουμε το όχημά μας από τη ζέστη και τον ήλιο χρησιμοποιούμε ηλιοπροστασίες, καλύμματα καθισμάτων και ειδικό κερί προστασίας.

Οι ηλιοπροστασίες όσο καλύτερης ποιότητας είναι, τόσο πιο δροσερό κρατούν το αυτοκίνητό μας. Ιδανικά, θέλουμε να είναι μεγάλου πάχους και να είναι βαμβακερές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για να κρατήσουν τη ζέστη μακριά. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μισές κουκούλες σκεπάζοντας μέχρι και τα παράθυρα, έτσι ώστε να προστατεύουμε το χρώμα του αυτοκινήτου και να μην επιτρέπουμε στον ήλιο να μπει στην καμπίνα.

Οι ποιότητες σε ηλιοπροστασίες είναι πολλές και ποικίλουν τόσο σε υλικά όσο και σε τιμές. Αυτό που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγουμε είναι η χρήση πλαστικής ηλιοπροστασίας καθώς δεν προσφέρει μόνωση.

Εκτός από τις ηλιοπροστασίες, καλό θα ήταν να προστατεύσουμε και το σαλόνι του αυτοκινήτου μας για να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το ταμπλό, τα καθίσματα και τα πλαστικά καλό θα ήταν να τα ντύσουμε με τα ανάλογα καλύμματα και να χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα καθαριστικά που δεν θα προξενήσουν φθορές αντί να διατηρήσουν το αυτοκίνητό μας.

Σε κάθε περίπτωση, στα καταστήματα της Autoplus θα βρούμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που θα μας δώσει τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX