ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπαγκαζιέρες παντός καιρού

Διαλέξτε την μπαγκαζιέρα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Οι μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου είναι απαραίτητες, ειδικά στις καλοκαιρινές διακοπές. Καρότσια, εξοπλισμός θαλάσσης και όλα όσα θέλουμε να μεταφέρουμε αλλά δεν χωρούν στο πορτ παγκάζ, μπαίνουν στις μπαγκαζιέρες που κυριολεκτικά μας σώζουν!

Στα καταστήματα της Autoplus μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη ποικιλία από μπαγκαζιέρες ανθεκτικές, υψηλής ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Μπαγκαζιέρες Mont Blanc

Κατασκευασμένες από καλής ποιότητας υλικά, πλαστικό ABS ανθεκτικό στις ακτίνες UV, κομψές και διαθέσιμες σε ποικιλία μεγεθών, ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου και είναι εύκολα προσαρμόσιμες. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα το μοντέλο, και βρίσκουμε από 330 λίτρα έως και 620 λίτρα. Οι μπαγκαζιέρες Mont Blanc διακρίνονται για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, την αντοχή τους στο χρόνο και  χαρακτηρίζονται ως παντός καιρού! Εύκολα προσαρμόσιμες στις μπάρες φόρτωσης, με μαλακό άνοιγμα και κλείσιμο και με κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούν να μας ακολουθήσουν σε κάθε δραστηριότητα! 

Μπαγκαζιέρες Arrow Ιταλίας

Οι συγκεκριμένες μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου είναι διαδεδομένες για τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής τους. Διαθέτουν ενισχυμένο δάπεδο για μεγαλύτερη αντοχή, εργονομική κατανομή χώρου και αεροδυναμικό σχεδιασμό, ενώ τοποθετούνται εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Μπαγκαζιέρες G3

Πρόκειται για Ιταλικές μπαγκαζιέρες κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό. Διαθέτουν αεροδυναμικό σχεδιασμό για μειωμένη αντίσταση του αέρα, προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους μπάρας αυτοκινήτου και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων.

Όλες οι μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου που θα βρούμε στην Autoplus, τοποθετούνται εύκολα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα μας δείξει πώς να τις τοποθετούμε μόνοι μας. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξουμε τη μπαγκαζιέρα που ταιριάζεις τις ανάγκες μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX