ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Πατάκια αυτοκινήτου

Τι πατάκια αυτοκινήτου να επιλέξω;
Τα πατάκια αυτοκινήτου αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ του οχήματός μας, καθώς εκτός από ομορφιά και καθαριότητα προσφέρουν και προστασία. Χάρη σε αυτά, το δάπεδο του αυτοκινήτου δεν φθείρεται και αντέχει περισσότερο. Οι επιλογές ανάλογα τη χρήση που θέλουμε να κάνουμε είναι πολλές και ποικίλουν.

Αρχικά μπορούμε να επιλέξουμε πατάκια από λάστιχο. Κατασκευασμένα από PVC και latex, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, αδιάβροχα και κατασκευασμένα για «σκληρή» χρήση. Καθαρίζονται εύκολα, με σαπούνι και νερό και λόγω υλικού στεγνώνουν γρήγορα.

Αν πάλι θέλουμε κάτι πιο κομψό για το αυτοκίνητό μας, μπορούμε να επιλέξουμε πατάκια μοκέτα. Υψηλής ποιότητας και αντοχής, προστατεύουν το αυτοκίνητό μας, είναι σίγουρα πιο κομψά από τα πατάκια λάστιχο, αλλά λερώνονται πιο εύκολα. Συνήθως, σε αυτά τα πατάκια υπάρχει περιμετρικά της μοκέτας μία λωρίδα από πλαστικό για να τα συγκρατεί και να μη φθείρονται γρήγορα.

Μία άλλη συνδυαστική επιλογή για όσους θέλουν και τα δύο, αποτελούν τα πατάκια λάστιχο – μοκέτα. Αν και δεν είναι κατασκευασμένα για πολύ σκληρή χρήση, είναι κομψά, συνδυάζουν δύο υλικά και προτιμούνται για λόγους αισθητικής.

Ότι είδους πατάκια και να επιλέξουμε θα πρέπει απαραιτήτως να είναι στα μέτρα του αυτοκινήτου μας, για να μην εμποδίζουν την περιοχή των πεντάλ. Επίσης, καλό θα ήταν τα πατάκια να είναι αντιολισθητικά για να μην μετακινούνται κατά τη διάρκεια της οδήγησης και να είναι κατασκευασμένα από καλής ποιότητας υλικά όχι μόνο για να αντέχουν αλλά και για να μην αναδύουν δυσάρεστες οσμές λόγω υλικού.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να προσέξουμε πριν την αγορά τους, είναι το εκάστοτε υλικό, λάστιχο ή μοκέτα να είναι χοντρό, ενισχυμένο για να μην τσαλακώνεται, εξασφαλίζοντας ιδανική στήριξη.

Στα καταστήματα της Autoplus θα βρούμε εξαιρετικής ποιότητας πατάκια αυτοκινήτου, που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της θα μας προτείνει τις καλύτερες λύσεις που ικανοποιούν στο απόλυτο τις ανάγκες μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX