ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ αυτοκινήτου

Γιατί και το αυτοκίνητο χρειάζεται τα αξεσουάρ του!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές και ταξίδια πιο συχνά, το αυτοκίνητο ταλαιπωρείται περισσότερο. Η φθορά θα επέλθει, τουλάχιστον όμως με τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να την καθυστερήσουμε κρατώντας το αυτοκίνητό μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε τα παρακάτω υψηλής ποιότητας αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα της Autoplus.


Ηλιοπροστασία αυτοκινήτου

Το χρώμα εξωτερικά ξεθωριάζει, το αυτοκίνητο καίει, τα πλαστικά φθείρονται και οι υαλοκαθαριστήρες ταλαιπωρούνται. Τόσο για την καλύτερη προστασία του αυτοκινήτου όσο και για τη δική μας άνεση όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, οι εξωτερικές όπως και οι εσωτερικές ηλιοπροστασίες κρίνονται απαραίτητες.
Με τις μισές κουκούλες, τα πλαστικά, τα υφάσματα, τα δέρματα και εν γένει όλη καμπίνα του αυτοκινήτου όπως και η εξωτερική του πλευρά προστατεύονται. Η εσωτερικές ηλιοπροστασίες προστατεύουν αποκλειστικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου και αποτελούν την πιο γρήγορη λύση.


Καλύμματα

Τα καλύμματα καθισμάτων και τιμονιού προστατεύουν τα καθίσματα και το τιμόνι από το αλάτι της θάλασσας, την άμμο, τον ιδρώτα και τον ήλιο. Εκτός βέβαια από προστασία, τα καλύμματα αναβαθμίζουν αισθητικά το σαλόνι του αυτοκινήτου. Οι επιλογές είναι πολλές όσον αφορά τα σχέδια και το υλικό των καλυμμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε προστατευτικά καλύμματα πετσετέ, υφασμάτινα, δερματίνης, με βελουτέ ύφασμα ή πολυεστέρα.

Κουκούλες

Οι κουκούλες αυτοκινήτου προστατεύουν το χρώμα του όχήματός μας έτσι ώτσε να μην ξεθωριάσει από τον ήλιο, ενώ παράλληλα το προφυλάσσουν από γρατζουνιές, σκόνη και κουτσουλιές. Ειδικά οι καλής ποιότητας κουκούλες με επένδυση από βαμβάκι, κρατούν τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα. Οι κουκούλες της Autoplus αντανακλούν το φως, είναια διάβροχες, θερμοκολλητικές και καλύπτοντας όλο το αυτοκίνητο τον προστατεύουν και από επιτήδειους. 


Θήκες

Οι θήκες cd, κινητού, σκιαδιού και ποτηροθήκες, οργανώνουν τα προσωπικά σας αντικείμενα για να είναι πάντα τακτοποιημένα, καθαρά και να μην τα ψάχνετε τελευταία στιγμή. Πρόκειται για βολικά οικονομικά αξεσουάρ που συμβάλλουν στο να επικρατεί τάξη στην καμπίνα του αυτοκινήτου, μικροπράγματα να μην είναι πεταμένα και γεμάτα σκόνη, ενώ εξοικονομείται χώρος εφόσον παρέχουν λύσεις για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Βρείτε όλα τα αξεσουάρ αυτοκινήτου στα καταστήματα της Autoplus αλλά και online. Το εξειδικευμένο προσωπικό της θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις, θα σας τοποθετήσει ότι χρειαστείτε δωρεάν και θα σας δείξει τον τρόπο να τα τοποθετείτε μόνοι σας. Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία μας.

 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX