ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπαταρίες Αυτοκινήτου

Η ποιότητα κάνει τη διαφορά.
Τα gadget που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας πλέον είναι αρκετά και πολλές φορές χρειάζεται να τα φορτίσουμε στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να το φορτώνουμε με πολλές συσκευές και να το επιβαρύνουμε. Επίσης, οι νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα μοντέλα αυτοκινήτων, όπως start – stop ή η ανατροφοδότηση της μπαταρίας μέσω της πέδησης (i-eloop), καθιστούν αναγκαία μία μπαταρία υψηλής απόδοσης. Γι’ αυτό το λόγο, μία καλής ποιότητας, δυνατή, καινούρια μπαταρία, θα βοηθήσει το αυτοκίνητό να έχει καλύτερη απόδοση και λειτουργία.

Οι μπαταρίες αυτοκινήτου με βάση τον τύπο τους διακρίνονται σε μολύβδου, κλειστού τύπου, AGM και GEL. Οι μολύβδου είναι συμβατικές και παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό αυτοεκφόρτισης. Οι κλειστού τύπου, δεν αφήνουν αναθυμιάσεις, έχουν δυνατή απόδοση και δεν είναι βαθιάς εκφόρτισης. Αντίστοιχα, οι μπαταρίες AGM είναι χωρίς υγρά και ανθεκτικές σε κραδασμούς, ενώ οι Gel έχουν ελάχιστο βαθμό αυτοεκφόρτισης και αποδίσουν μεγαλύτερη ισχύ ρεύματος στην εκκίνηση.

Βέβαια, εκτός από τις ίδιες τις μπαταρίες, καλό θα ήταν να διαθέτουμε και φορτιστή μπαταρίας, ειδικά αν έχουμε κάποιο όχημα ακινητοποιημένο σε γκαράζ. Οι μπαταρίες νέου τύπου ελέγχουν το ποσοστό εκφόρτισης και επαναφορτίζουν τη μπαταρία ως το σημείο που ενδείκνυται. Έτσι, ακόμη και τα αυτοκίνητα που δεν τα κινούμε σχεδόν καθόλου έχουν μεγαλύετρη διάρκεια ζωής. Επίσης, καλό θα ήταν να διαθέτουμε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου μας ένα φορητό φορτιστή που θα φανεί χρήσιμος σε περίπτωση ανάγκης,

Στα καταστήματα της Autoplus αλλά και online, βρίσκουμε επώνυμες μπαταρίες που φέρουν εγγύηση ποιότητας. Οι μάρκες που μπορούμε να αναζητήσουμε είναι Bosch, Acdelco, Yuasa, Sunthech, GS, Formula και Titanium.

Οι μπαταρίες της Autoplus είναι καλής ποιότητας και το κυριότερο «φρέσκιες» μιας και γίνεται παραλαβή κάθε δεκαπέντε ημέρες, Στα καταστήματα της εταιρίας παρέχεται δωρεάν τοποθέτηση και αγορά των μπαταριών και με άτοκες δόσεις.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX