ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Φροντίδα αυτοκινήτου

Διατηρούμε το εξωτερικό του αυτοκινήτου μας καθαρό.

Όσο περισσότερη βρωμιά, ρύποι και σκόνη κάθονται στο όχημά μας, τόσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν να προκαλέσουν. Επιπλέον, οι ρύποι μειώνουν το φινίρισμα του αυτοκινήτου μας.

Καλό θα ήταν να καθαρίζουμε σχολαστικά το εξωτερικό του με ποιοτικά προϊόντα καθαρισμού ειδικά για το αυτοκίνητο, καθώς τα απορρυπαντικά μπορούν να αφαιρέσουν το κερί του αυτοκινήτου και να προκαλέσουν λεκέδες. Τα κατάλληλα σφουγγάρια και γάντια πλυσίματος μπορούν να βοηθήσουν να πλύνουμε το αυτοκίνητό μας πιο αποτελεσματικά. Επιλέγουμε αυτά που κατασκευάζονται από μαλακό υλικό που θα είναι απαλό στο χρώμα του αυτοκινήτου μας.  

Αρχικά, θα πρέπει να καθαρίσουμε το αυτοκίνητό μας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Πριν ξεκινήσουμε να το πλένουμε, καλό θα ήταν να βεβαιωθούμε ότι το χρώμα είναι δροσερό στην αφή. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε το αυτοκίνητό μας προσεκτικά. Το ξέπλυμα του αυτοκινήτου θα απομακρύνει την πολλή βρωμιά και όλα όσα μπορούν να είναι επιβλαβή για το φινίρισμα αν συρθούν πάνω στο χρώμα. 

Αφού αρχίσουμε το καθάρισμα, σαπουνίζουμε και ξεπλένουμε ανά τμήματα. Αυτό δεν αφήνει το σαπούνι να παραμείνει στο αυτοκίνητο και να στεγνώσει στο χρώμα του, αλλοιώνοντάς το. Σίγουρα δεν ξεχνάμε να καθαρίσουμε τους τροχούς και τα ελαστικά. Λόγω της επαφής τους στο δρόμο, οι τροχοί και τα λάστιχα του αυτοκινήτου συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων και βρωμιάς. Με την πάροδο του χρόνου, η σκόνη μπορεί να είναι επιβλαβής τόσο για τους τροχούς όσο και για το χρώμα του αυτοκινήτου.

Αφού ολοκληρώσουμε το πλύσιμο στεγνώνουμε με ειδικά πανάκια για να αποφύγουμε την υγρασία. Η προσθήκη κεριού στο αυτοκίνητό σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το χρώμα του. Η πλειοψηφία των αυτοκινήτων χρειάζεται μόνο να κερωθεί για να αποκαταστήσει τη λάμψη της και να προστατευθεί. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες κεριού αυτοκινήτου διαθέσιμες, από φυσικές ή συνθετικές φόρμουλες.Τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι το πάρκιγνκ. Το αυτοκίνητο καλό θα ήταν να παραμένει εσωτερικά, μακριά από ρύπους και ήλιο. Όσο λιγότερο χρόνο περνάει το αυτοκίνητο έξω, τόσο πιο προστατευμένο είναι από τις επιβλαβείς ακτίνες UV, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ρύπους. Αυτό βέβαια αν δεν είναι εφικτό, μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση κουκούλας.

Επώνυμες, θερμοκολλητικές, άκαυτες, προστατεύουν το αυτοκίνητό μας από γρατζουνιές, ρύπους και υγρασία. Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη λύση η οποία καλύπτει είτε όλο είτε το μισό όχημα, προστατεύει υαλοκαθαριστήρες, τον ουρανό και τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Η AUTOPLUS διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κουκούλες αυτοκινήτων κλασικές, υφασμάτινες, ελαστικές σε διαφορετικές ποιότητες και μεγέθη που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX