ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας από επίδοξους κλέφτες

Πώς να αποτρέψετε την κλοπή.
Μην το κάνετε εύκολο για κλέφτες αυτοκινήτων!

Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να επιβραδύνετε τους επαγγελματίες κλέφτες αυτοκινήτων θα κάνει το όχημά σας λιγότερο ελκυστικό στόχο. Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές που θα φανούν κυριολεκτικά σωτήριες!

Αρχικά, κρατήστε το όχημα σας κλειδωμένο. Ακόμη και όταν σταθμεύετε, μην αφήνετε τα κλειδιά στο αυτοκίνητο και κλείστε όλα τα παράθυρα και την ηλιοροφή. Αποφύγετε επίσης, να αφήνετε τιμαλφή ή πράγματα ακόμη και μικρότερης αξίας μέσα στο όχημά σας, όπου μπορούν να τα δουν οι περαστικοί.

Έχετε κατά νου πως οι κλέφτες προτιμούν να «εργάζονται» στο σκοτάδι. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τη νύχτα για το πού σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας. Παρκάρετε σε μια καλά φωτισμένη περιοχή, αν είναι δυνατόν. Αν δεν διαθέτετε κλειστό γκαράζ σταθμεύστε κοντά σε τοίχο για να αποτρέψετε μια γρήγορη απόδραση ή και εύκολη πρόσβαση στο όχημα.

Μπορείτε ακόμη εγκαταστήσετε εξελιγμένης τεχνολογίας σιωπηρούς συναγερμούς, οι οποίοι στέλνουν μια ειδοποίηση στο κινητό σας, αν το όχημά σας παραβιάζεται. Αν βέβαια είστε μακριά ή δεν ακούσετε το συναγερμό το αυτοκίνητο μπορεί να έχει φύγει ήδη!

Ένας πολύ καλός μηχανισμός που κλειδώνει στο τιμόνι, όπως μία αντικλεπτική μπάρα, αποθαρρύνει τους επίδοξους ληστές. Οι κλειδαριές των αντικλεπτικών όπως και τα μέταλλα αυτών θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας για να έχουμε τη μέγιστη ασφάλεια. Πολλές φορές συμβαίνει ο κωδικός του γκαράζ ή ακόμη και ο κωδικός του immobilizer αντιγράφονται από «πραγματικούς επαγγελματίες» οι οποίοι εν τέλει θα πρέπει να κόψουν με τροχό την αντικλεπτική μπάρα κάνοντας τρομερό θόρυβο.

Οτιδήποτε μπορεί να καθυστερήσει για αρκετή ώρα τους κλέφτες αυτοκινήτων κάνοντάς τους επίσης να παράγουν θόρυβο κατά την κλοπή, θα τους αποθαρρύνει από το να κλέψουν το όχημά σας.

Μην ξεχνάτε πως δεν είναι τα πάντα τα πανάκριβα αυτοκίνητα που κλέβονται. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα των οποίων τα ανταλλακτικά μπορούν εύκολα να πουληθούν είναι και αυτά στόχος.

Προμηθευτείτε τα αντικλεπτικά σας συστήματα από τα καταστήματα της Autoplus και προστατέψτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αυτοκίνητό σας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX