ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Πατάκια αυτοκινήτου

Κριτήρια επιλογής.
Μόλις αγόρασες ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αλλά τα πατάκια είναι σκέτη καταστροφή! Από το να παιδευτείς να αφαιρέσεις τους λεκέδες καλύτερα να πάρεις ένα νέο ζευγάρι πατάκια. Μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος προς αντικατάσταση, έτσι ώστε να είναι κομμένο και ραμμένο ειδικά για το μοντέλο του αυτοκινήτου σου.

Σε μια βιομηχανία τόσο ανταγωνιστική και καινοτόμα όσο τα αυτοκίνητα, οι περισσότερες αποφάσεις γίνονται για πολύ καλούς λόγους, οπότε οι μοκέτες είναι πανταχού παρούσες και πρέπει υπάρχει λογική σε αυτό. Μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της αξίας του οχήματος, στη μεγιστοποίηση της άνεσης του οδηγού και των επιβατών και στην ασφάλεια.

Βεβαιώσου όμως πως τα πατάκια που θα αγοράσεις είναι και τα κατάλληλα για τη χρήση που θέλεις να κάνεις. Οι άξονες στην επιλογή σου θα πρέπει να είναι τρεις:

Ποιότητα

Όπως και με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, η ποιότητα πρέπει να είναι ύψιστη προτεραιότητα. Ένα καλής ποιότητας πατάκι θα προσφέρει άνεση και ασφάλεια, καθώς το πόδι δεν θα γλιστρά στα πετάλια, δεν θα μετακινείται, ενώ παράλληλα θα προστατεύεις το δάπεδο του αυτοκινήτου. Επίσης, τα πατάκια αυτοκινήτου λειτουργούν και ως αποσβεστήρας ήχου. Ο κινητήρας παράγει αρκετό θόρυβο και τα πατάκια συμβάλλουν και στη μείωση αυτού.

Καταλληλότητα

Είναι δύσκολο να βρεις πατάκια που να ταιριάζουν απόλυτα στο αυτοκίνητό σου. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια καταστήματα στα οποία μπορείς να βρεις πατάκια κομμένα και ραμμένα για το ακριβές μοντέλο του αυτοκινήτου που διαθέτεις.

Αντοχή

Φυσικά, οι δύο προαναφερθέντες παράγοντες θα εξασθενίσουν αν τα πατάκια δεν είναι ανθεκτικά. Είναι σημαντικό να αναζητήσεις καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου με το υψηλότερο ποσοστό ανθεκτικότητας. Τα αδιάβροχα πατάκια είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστούν και να αντέξουν στο πέρασμα των ετών. Εάν χρειάζεσαι ένα ζευγάρι πατάκια αυτοκινήτου που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ανθεκτικότητα θα πρέπει να εξεταστεί ιδιαίτερα.

Στην Autoplus οι μοκέτες αυτοκινήτων εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν που παρέχουμε, εγγυάται τη μέγιστη προσοχή και ακρίβεια, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι τα υψηλότερα πρότυπα.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX