ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπαταρίες Αυτοκινήτου

Επιλέξτε τις καλύτερες.
Ο χειμώνας είναι η πιο πιθανή περίοδος για να χαλάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου ή φορτηγού. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι είναι ο κρύος καιρός που απλώς χαλάει την ενέργεια της μπαταρίας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Η υπερβολική θερμότητα του καλοκαιριού είναι σκληρότερη στις μπαταρίες του αυτοκινήτου από το κρύο, αν και οι πολικές θερμοκρασίες μπορούν ασφαλώς να συμβάλουν στη μείωση της ζωής της μπαταρίας σας. Πολλές φορές, περιμένετε το βαθύ ψύχος με σκοπό τότε να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας, και τότε είναι πολύ αργά.

Οι μπαταρίες αυτοκινήτων συνήθως δεν αλλάζουν ανά εποχή όπως τα ελαστικά, ορισμένες όμως μπαταρίες τείνουν να έχουν καλύτερη απόδοση σε ορισμένα κλίματα. Για παράδειγμα, η μπαταρία ACDELCO M44_T7 προσφέρει κορυφαίες και αξιόπιστες επιδόσεις που θα ικανοποιούν ή θα ξεπερνούν τις απαιτήσεις εκκίνησης του αυτοκινήτου σας σε κρύα κλίματα. Διαθέτει τριπλάσια δύναμη εκκίνησης σε σχέση με μια ίσου μεγέθους μπαταρία αυτοκινήτου, έχει στιβαρό περίβλημα, είναι 100% στεγανοποιημένη και έρχεται με την εγγύηση ποιότητας της GENERAL MOTORS.

Αντίστοιχα, η μπαταρία ACDELCO s55B24LS είναι 55Ah, κλειστού τύπου και εξαιρετική για ιαπωνικά επιβατικά οχήματα. Διαθέτει εξαιρετικά αγώγιμους χάλκινους πόλους και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ιδανική για ψυχρά και θερμά κλίματα φέρει την εγγύηση της GENERAL MOTORS.

Πάρτε τη μπαταρία του αυτοκινήτου καλής ποιότητας, δοκιμασμένη και επώνυμη. Οι μπαταρίες αυτοκινήτου ή φορτηγών που είναι ηλικίας τεσσάρων ετών ή μεγαλύτερες παρουσιάζουν υψηλότερες πιθανότητες κακής λειτουργίας σε ψυχρότερες θερμοκρασίες. Επισκεφθείτε την πλησιέστερο κατάστημα της Autoplus για δωρεάν έλεγχο και αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

Αν δεν είστε οπαδός εκπλήξεων, αντικαταστήστε την παλιά μπαταρία αυτοκινήτου σας με μια νέα μπαταρία από τις καλύτερες στην επιχείρηση, μια μπαταρία BOSCH. Εξαιρετικά ανθεκτικές, ισχυρές και κατασκευασμένες για να διαρκέσουν.

Μείνετε ενημερωμένοι. Όταν ξέρετε πώς λειτουργεί το αυτοκίνητό σας, μπορείτε καλύτερα να το φροντίσετε. Αν έχετε απορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας ή με τον τρόπο αντικατάστασης μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, επικοινωνήστε μαζί μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX