ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Για να “ντύσεις” το αυτοκίνητό σου: Kαλύμματα Autoplus

Τα καλύμματα αυτοκινήτου αποτελούν πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αυτοκίνητο, αφού εκτός από το προφανές, που είναι η προστασία των καθισμάτων από την καθημερινή φθορά, δίνουν στύλ και προσωπικότητα στο αυτοκίνητο μας.
Στην Autoplus, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και σε χρώματα και σε υφάσματα, είτε καραβόπανο, βαμβάκι, δερματίνη, είτε ταπετσαροϋφάσματα, για να ανανεώσετε και να προστατέψετε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας.

Τοποθετώντας καλύμματα αυτοκινήτου, λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας και κατασκευής, δεν θα ανησυχείτε πλέον για τις καθημερινές μετακινήσεις σας και για τυχόν “ατυχήματα” που μπορεί να συμβούν!

Αποτελούν ιδανική λύση για όσους από εμάς έχουμε κατοικίδια και χρειάζεται να τα μεταφέρουμε πολύ συχνά με το αυτοκίνητο μας. Με τα καλύμματα γλιτώνουμε από γρατζουνιές, δαγκωνιές ή σημάδια που μπορεί να προκαλέσουν οι συμπαθέστατοι φίλοι μας! Το ίδιο ισχύει και για τα μικρά παιδιά, που μπορεί άθελα τους να λερώσουν την καμπίνα του αυτοκινήτου μας.

Να προσθέσουμε ότι “κάνουν καλό και στο πορτοφόλι μας” αφού ότι και να συμβεί, δεν χρειάζεται να πάμε όλο το αυτοκίνητο μας για καθαρισμό, αρκεί να τα βγάλουμε, να τα πλύνουμε και να τα επανατοποθετήσουμε.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, στην Autoplus υπάρχουν ακριβώς τα μέτρα των καθισμάτων του αυτοκινήτου μας ώστε να εφαρμόζουν άψογα, οπότε υπερτερούν σε σχέση με άλλα καλύμματα, που μπορεί είναι είτε μικρά ή μεγάλα. Η τοποθέτηση τους γίνεται δωρεάν, με μια επίσκεψη σε όποιο από τα καταστήματα βρίσκεται πιο κοντά σας για να  φύγετε με καινούργιο σαλόνι στο αυτοκίνητο σας!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX