ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τάσια αυτοκινήτου: Το αξεσουάρ που προστατεύει!

Όταν βλέπουμε ένα αυτοκίνητο και αξιολογούμε το design του, σημαντικό ρόλο στην συνολική του εικόνα παίζουν τα τάσια των τροχών.
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου που δεν έχει μόνο αισθητική αξία, αλλά και χρηστική. Αφού προστατεύουν τις ρόδες του αυτοκινήτου, σε ανώμαλο έδαφος και σε λακούβες δεν ξεκουμπώνουν από τους τροχούς, αλλά ταυτόχρονα τους ομορφαίνουν και τους διακοσμούν.

Σημαντικό είναι να βρούμε το σωστό μέγεθος στα τάσια που θα αντιστοιχεί στην διάμετρο της ζάντας του οχήματος μας, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια. Υπάρχουν τάσια 13’,14’,15’,16’ και 17’. Το σωστό είναι να τα δοκιμάζουμε, γιατί το κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό, κάποια είναι ίσια εσωτερικά εκεί που είναι το λάστιχο και άλλα φέρουν καμπύλη.

Στο site της Autoplus θα βρούμε μια ευρεία γκάμα σε τάσια τροχών, αλλά ακόμη καλύτερα μπορούμε να επισκεφτούμε ένα από τα πολλά καταστήματα της Autoplus, ώστε να διαλέξουμε ποιό μέγεθος και σχέδιο ταιριάζει στο αυτοκίνητό μας.

Αλλάζοντας τα τάσια, ανανεώνουμε την εμφάνιση του αυτοκινήτου μας, αλλά και την δική μας διάθεση. Ακόμα και αν “μετράει πολλά χιλιόμετρα” και δεν πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε, προσδίδει μια πινελιά στιλ και προσωπικού γούστου. Τέλος έχουμε υπόψιν ότι η επιλογή των σχεδίων αποτελεί προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από το γούστο του οδηγού!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX