ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Biathlon: Για να απολαύσεις το χιόνι χωρίς αγχος!

Βρισκόμαστε στο πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου και ήδη το κύμα κακοκαιρίας έχει σαρώσει ολόκληρη την χώρα,
Σύμφωνα με τα προγνωστικά της μετεωρολογικής υπηρεσίας η ψυχρή εισβολή θα συνεχιστεί, απαραίτητο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο μας λοιπόν, είναι οι χιονοαλυσίδες.

Οι Biathlon είναι εξαιρετική επιλογή για όσους δεν τους τρομάζει το χιόνι και σχεδιάζουν κάποια χειμερινή εξόρμηση, αλλά και γι’αυτούς που θέλουν να είναι προετοιμάσμενοι για πάν ενδεχόμενο, αφού ο καιρός είναι απρόβλεπτος!

Πρόκειται για χιονοαλυσίδες από λάστιχο τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευασμένες στην Ιαπωνία. Είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν μέχρι και 1000 χλμ σε ασφάλτινο δρόμο με 50 χλμ ταχύτητα την ώρα και παρουσιάζουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες. Το μυστικό βρίσκεται στο υλικό κατασκευής τους που είναι η ελαστομερής πολυουρεθάνη, που τις κάνει πιο ανθεκτικές και σταθερές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Η Biathlon έχει βάθος 12mm και τοποθετείται και σε οχήματα με άνοιγμα 12mm. Η τοποθέτηση τους δεν θα σε προβληματίσει καθόλου, αφού γίνεται σε τρία βήματα χάρη στο «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος» και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και παντός καιρού.

Μπορείτε να πάτε σε όποιο κατάστημα «Autoplus» βρίσκεται κοντά σας και να βρείτε ότι χρειάζεστε για το αυτοκίνητο σας, αλλά και να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε, ρωτώντας το καταρτησμένο προσωπικό.

Επειδή λοιπόν ο καιρός είναι απρόβλεπτος και αλλάζει ανά πάσα στιγμη, ας είμαστε εμείς προετοιμασμένοι, κυρίως για να είμαστε ασφαλείς στον δρόμο, αλλά και για να μην χάσουμε την διάθεση μας και να απολαύσουμε το χιόνι!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX