ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Αξεσουάρ αυτοκινήτου Autoplus, που σώζουν ζωές!

Αγοράζοντας ένα καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά και σε αυτό που ήδη έχουμε, οφείλουμε να μην παραλείπουμε κάποιες προσθήκες, από τις οποίες εξαρτάται η ασφάλεια μας.
Ποιά είναι όμως τα απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου;

Πρόκειται για προσθήκες με ελάχιστο κόστος, που οφείλουμε σαν ευσυνείδητοι και προσεκτικοί οδηγοί να διαθέτουμε. Αναφερόμαστε φυσικά στο τρίγωνο, το φαρμακείο, το πυροσβεστήρα και το γιλέκο ασφαλείας.

Άλλωστε η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και από τον Κ.Ο.Κ, ωστόσο το προβλεπόμενο πρόστιμο είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί.

Σε περίπτωση που το όχημα μας ακινητοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο, το προειδοποιητικό τρίγωνο ενημερώνει εγκαίρως τους διερχόμενους οδηγούς, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ατυχήματος. Τα τρίγωνα που βρίσκουμε είναι ανθεκτικής κατασκευής, που μπορούμε να τα στερεώσουμε γρήγορα και εύκολα. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, φέρουν τέσσερα μεταλλικά στηρίγματα για να έχουν μεγάλη σταθερότητα και αποθηκεύονται εύκολα στην θήκη τους. Σε περίπτωση βλάβης, το τρίγωνο πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση 50 μέτρων και άνω.

Το κουτί πρώτων βοηθειών αποτελεί απαραίτητη προσθήκη στο όχημα μας. Σε αυτό οφείλουμε να υπάρχει ένα οργανωμένο και ταχτοποιημένο φαρμακείο τοποθετημένο έτσι ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Στο πλήρες φαρμακείο που μπορούμε να βρούμε στο το e-shop της Autoplus, υπάρχουν μία υποθερμική κουβέρτα διάσωσης, ψαλίδι, γάντια μίας χρήσης, υγρά μαντιλάκια καθαρισμού, τριγωνικούς επιδέσμους, αποστειρωμένη κομπρέσσα-γάζα κοψίματος σε διάφορες διαστάσεις, ελαστικούς και αυτοκόλλητους επιδέσμους σε διάφορα μεγέθη και λευκοπλάστη. Να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να ελέγχουμε αν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης, στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αντικατασταθούν με καινούργια.

Στην συνέχεια, η παρουσία πυροσβεστήρα στο αυτοκίνητο μας είναι εξίσου απαραίτητη. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πυροσβεστήρες, είτε κόνεως ενός ή δύο κιλών με μανόμετρο, είτε πυροσβεστήρες αφρού με βάση. Η επιτρεπόμενη χρήση τους είναι πενταετής και εδώ σε περίπτωση που έχει παρέλθει η ημερομηνία αυτή θα πρέπει προμηθευτούμε καινούργιο.

Τέλος, σε περίπτωση που οδηγούμε μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο οφείλουμε να φοράμε γιλέκο ασφαλείας, ώστε να γινόμαστε ορατοί –κυρίως την νύχτα- από άλλα οχήματα.

Τα γιλέκα που θα βρούμε στην Autoplus έχουν ευδιάκριτες αντανακλαστικές λωρίδες ωστέ να γινόμαστε αντιληπτοί από μεγάλη απόσταση, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός.

Η πρόληψη σώζει ζωές, ας μην αμελούμε λοιπόν, να εξοπλίσουμε το όχημα μας με τα παραπάνω εφόδια.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX