ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπάρες αυτοκινήτου Autoplus, για ένα άνετο ταξίδι!

Μεταφέρετε όλες τις αποσκευές σας με ασφάλεια σε κάθε σας ταξίδι.
Όταν προγραμματίζουμε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, συνήθως αυτό που μας προβληματίζει πάντα, είναι πώς θα χωρέσουμε όλα μας τα πράγματα, κυρίως όταν υπάρχουν και μικρά παιδιά. Υπάρχει όμως τρόπος και να μην στριμωχνόμαστε και να είμαστε άνετοι, αλλά και να κάνουμε το ταξίδι μας ασφαλές!

Πώς;

Τοποθετώντας μπάρες αυτοκινήτου, στις οποίες μπορούμε να προσαρμόσουμε εύκολα και γρήγορα μπαγκαζιέρες. Οι μπάρες αυτοκινήτου αποτελούν σημαντικό αξεσουάρ, γι’αυτό οφείλουμε να επιλέξουμε να είναι ποιοτικής κατασκευής ώστε να είναι ανθεκτικές και να αντέχουν στον χρόνο. Σε ένα κατάστημα Autoplus, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και πολλά είδη, όπως είναι οι Alpin που αντέχουν βάρος έως 75 κιλά ή οι Montblanc που προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, διαθέτουν κλειδαριά ασφαλείας, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και αντέχουν φορτίο έως 100 κιλά. Πρόκειται για κατασκευές από πολύ ανθεκτικά υλικά, που αντέχουν στο πέρασμα των χρόνων και μένουν ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες.

Για κάθε αυτοκίνητο πρέπει να αναζητήσουμε διαφορετικό είδος σχάρας, ώστε να «κουμπώσει» κατάλληλα και να τοποθετήσουμε αργότερα μπαγκαζιέρες οροφής.

Αντίστοιχα πολλές επιλογές έχουμε και στις μπαγκαζιέρες, σε χωρητικότητα, διαστάσεις και χρώμα. Είναι κατασκευασμένες ώστε να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στις μπάρες εκφόρτωσης, από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων, έχουν εργονομική κατανομή του χώρου και αεροδυναμικό σχήμα για μικρότερη αντίσταση του αέρα.

Έτσι θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε εξόρμηση, χειμερινή ή καλοκαιρινή, έχοντας μαζί μας ότι πραγματικά χρειαζόμαστε χωρίς να χρειαστεί να αφήσουμε πράγματα πίσω λόγω του περιορισμένου χώρου.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX