ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστατέψτε την κινητή σας περιουσία με κουκούλες αυτοκινήτου Autoplus.

Διανύουμε τους πρώτους μήνες της άνοιξης και η διάθεση μας ήδη έχει αρχίσει να ανεβαίνει με τις ηλιόλουστες μέρες και την άνοδο της θερμοκρασίας.
Οφείλουμε όμως να μην ξεχνάμε και την φροντίδα του αυτοκινήτου μας και να το προστατεύουμε από τις καιρικές συνθήκες.

Τι εννοούμε με αυτό;

Οι περισσότεροι από εμάς, ειδικά όσοι ζούμε σε πόλεις δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάζουμε το αυτοκίνητο μας σε γκαράζ ή σε κάποιο στεγασμένο χώρο, η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση λοιπόν είναι η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας.

Η κουκούλα, αγκαλιάζει ολόκληρο το αυτοκίνητο, καλύπτοντας κάθε του επιφάνεια. Επίσης, το προστατεύει από «κακά βλέματα» και επίδοξους κλέφτες, αλλά και από τις καιρικές συνθήκες, όπως είναι οι μεγάλες θερμοκρασίες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, την σκόνη από χωματόδρομους, αλλά και την υγρασία από τις μπόρες. Ακόμη, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την προστασία του χρώματος, κυρίως στην περίπτωση που το όχημα μας μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ίδια θέση. Εκτός από την σκιά που προσφέρει, το διατηρεί καθαρό από την αφρικανική σκόνη και αποτρέπει την διάβρωση που προκαλείται από τις ακαθαρσίες των πουλιών, μεγάλο εχθρό του χρώματος των αυτοκινήτων.

Σε ένα κατάστημα της Autoplus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υλικά κατασκευής, αλλά και σε μεγέθη που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Είναι θερμοκολλητικές, άκαυτες, αδιάβροχες, εφαρμόζουν τέλεια και είναι ετοιμοπαράδοτες σε 5 διαφορετκές ποιότητες! Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την δεύτερη και πιό γρήγορη λύση που είναι οι μισές κουκούλες, διαθέσιμες σε 2 διαφορετικές ποιότητες, προστατεύουν και καλύπτουν υαλοκαθαριστήρες, ουρανό και όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε πρίν την τοποθέτηση της κουκούλας, να καθαρίσουμε καλά το αυτοκίνητο μας, γιατί είναι πιθανό οι κόκκοι της σκόνης να δημιουργήσουν γρατζουνιές, καταστρέφοντας μακροπρόθεσμα το χρώμα.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX