ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Πατάκια Αυτοκινήτου Autoplus.

Σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου μας, μαζί με τα καλύμματα των καθισμάτων θα πρέπει να μεριμνούμε και για την σωστή επιλογή όσον αφορά στα πατάκια.
Η χρησιμότητα τους είναι μεγάλη, εκτός από τους αισθητικούς λόγους, προστατεύουν το αυτοκίνητο μας από την καθημερινή φθορά, το πάτωμα συγκεκριμένα, που δέχεται την μεγαλύτερη καταπόνηση και εξασφαλίζουν καθαριότητα και υγειϊνή.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε πατάκια ανθεκτικής κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών καθώς προστατεύουν το πάτωμα του αυτοκινήτου, από υγρά, λάσπες και αιχμηρά αντικείμενα όπως πετραδάκια ή χαλίκια, που μπορούν να το καταστρέψουν. Επίσης λειτουργούν σαν αποσβεστήρας ήχου, καθώς απορροφούν και μειώνουν τον ήχο που παράγει ο κινητήρας.

Ακόμη, έχουμε την δυνατότητα να πλύνουμε τα πατάκια αυτοκινήτου και να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε, άλλωστε είναι προτιμότερο και πολύ πιό οικονομικό να λερωθούν τα πατάκια παρά το δάπεδο του αυτοκινήτου μας!

Ρίχνοντας μία ματιά στο site της Autoplus, θα δείτε ότι υπάρχουν πατάκια για όλο το αμάξι αλλά και για το πορτ μπαγκάζ από λάστιχο, από μοκέτα και μάλιστα με ενισχυμένη βαμβακερή επένδυση, αλλά και συνδυασμός και των δύο υλικών. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας σε όποιο κατάστημα βρίσκεται πλησίον σας, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε το υλικό και να κατασκευαστούν στο κατάλληλο μέγεθος για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου, με το σωστό κόψιμο και τις σωστές διαστάσεις ώστε να μην μετατοπίζονται.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX