ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστασία αυτοκινήτου Autoplus σε ακινησία.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καλούμαστε να προσαρμόσουμε την καθημερινότητα μας σε νέα δεδομένα.
Με αυτό εννοούμε την εμφάνιση του νέου κορονοϊού και τα μέτρα που έχουν πάρει οι δημόσιες αρχές για να αποτρέψουν την εξάπλωση του. Το βασικότερο από αυτά είναι η παραμονή μας στο σπίτι και η έξοδος από αυτό μόνο αν είναι ανάγκη και για να αγοράζουμε τα απαραίτητα.

Συνεπώς πολλοί από εμάς δεν χρησιμοποιούν καθόλου το αυτοκίνητό τους και περιορίζονται στις μετακινήσεις με τα πόδια. Όσοι ζούμε σε μεγαλουπόλεις, δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να βάζουμε το αυτοκίνητο μας σε γκαράζ ή σε κάποιο στεγασμένο χώρο και το πιθανότερο είναι να το έχουμε παρκαρισμένο και εκτεθειμένο όχι μόνο στις καιρικές συνθήκες αλλά και σε «κακά βλέμματα».

Για να είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι θα το βρούμε εκεί που το αφήσαμε, αλλά και για να το προστατέψουμε από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε ξανά, πρέπει αρχικά να χρησιμοποιήσουμε προστατευτική κουκούλα.

Αγκαλιάζει όλο το αυτοκίνητο και καλύπτει κάθε του επιφάνεια, προστατεύοντας το από επίδοξους κλέφτες και από τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, αποτελεί εξαιρετική λύση για την προστασία του χρώματος και στη περίπτωση που μείνει ακινητοποιημένο για μεγάλο διάστημα του προσφέρει σκιά.

Οι ηλιοπροστασίες είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Χρειαζόμαστε ελάχιστο χρόνο να τις τοποθετήσουμε, προστατεύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου (ταμπλό, πλαστικά, δέρματα, υφάσματα) από την ηλιακή ακτινοβολία τώρα ειδικά που αυξάνεται η θερμοκρασία, αλλά και το παρμπρίζ του οχήματος μας.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και τα αντικλεπτικά συστήματα. Για να αυξήσουμε την ασφάλεια του οχήματος μας, στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για να επιλέξουμε ποιο εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες μας.

Από την άλλη κάποιοι από εμάς, είτε γιατί δεν μπορούμε να αποχωριστούμε την ευκολία που μας παρέχει στις μετακινήσεις μας το αυτοκίνητο μας, είτε γιατί είμαστε από αυτούς που συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στην δουλειά μας καθημερινά συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε.

Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία, να το φροντίσουμε λίγο παραπάνω. Τι εννοούμε με αυτό;

Μια καλή ιδέα είναι να αγοράσουμε πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου. Οι λόγοι είναι πολλοί, εκτός ότι ανανεώνουν και δίνουν στιλ στο σαλόνι του αυτοκινήτου μας, το προστατεύουν από την καθημερινή φθορά. Σε περίπτωση που λερωθούν τα αφαιρούμε, τα πλένουμε και τα επανατοποθετούμε πανεύκολα. Κατασκευάζονται ακριβώς στα μέτρα των καθισμάτων του οχήματος μας, εφαρμόζουν τέλεια και τοποθετούνται δωρεάν.

Τέλος, τώρα που πολλοί από εμάς έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα μπορούσαμε να τον αξιοποιήσουμε φροντίζοντας για την καθαριότητα και την υγιεινή του. Το site της Autoplus ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης για τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του αυτοκινήτου. Κρατήστε καθαρό το σαλόνι του αυτοκινήτου σας με προϊόντα καθαρισμού και γυαλίσματος, για τα εσωτερικά πλαστικά, το δέρμα και το ταμπλό σας.

Θα βρείτε όμως και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων καθαριστικών και συντηρητικών που ενισχύουν την απόδοση του κινητήρα και εξοικονομούν καύσιμο.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX