ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Κουκούλες μοτοσυκλέτας Autoplus.

Προστάτεψε την μηχανή σου με κουκούλες Autoplus.
Οι μηχανές έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των αυτοκινήτων, όπως είναι η ευκολία στην μετακίνηση, καθώς διεισδύει ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα και φτάνει πιo γρήγορα στον προορισμό της. Επίσης έχουν χαμηλότερη κατανάλωση και συμφέρουν περισσότερο για τις μετακινήσεις μας.

Πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν λάτρεις των δίτροχων οχημάτων. Επιβάλλεται όμως να μεριμνούμε για την προστασία και την σωστή τους φύλαξη για να παρατείνουμε και την διάρκεια ζωής τους. Οι περισσότεροι από εμάς δεν διαθέτουμε κάποιο γκαράζ ή στεγασμένο χώρο για να την σταθμεύουμε, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγοράσουμε μία κουκούλα μηχανής.

Οι κουκούλες μηχανής της Autoplus είναι 100% αδιάβροχες και διαθέτουν εσωτερική επένδυση από βαμβάκι, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι διαθέσιμες για όλους τους τύπους μηχανών. Κατάλληλες για την προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα, βροχή και υγρασία τον χειμώνα, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Εξασφαλίζουν μόνωση και προστασία για την μηχανή σας σε αντίθεση με άλλες που είναι λεπτές και με την άνοδο της θερμοκρασίας σκίζονται και φθείρονται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Για όσους γνωρίζουν, μεγάλος εχθρός της μοτοσυκλέτας είναι η σκουριά, αν δεν έχουμε φροντίσει να την έχουμε αποθηκευμένη και φυλαγμένη όπως πρέπει, τότε είναι αναπόφευκτη. Όπως επίσης και η αγορά καινούριων ανταλλακτικών είναι δυσβάστακτη, καθώς είναι αρκετά ακριβά!

Για να αποφύγουμε λοιπόν τα παραπάνω και να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις μετακινήσεις και τις βόλτες μας, γνωρίζοντας τις διαστάσεις, την μάρκα και τον τύπο της μηχανής μας, μπορούμε με ένα τηλεφώνημα να την έχουμε σπίτι μας ετοιμοπαράδοτη.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX