ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστατευτικές κουκούλες Autoplus.

Το αυτοκίνητο είναι για τους περισσότερους από εμάς είναι το κύριο μέσο μετακίνησης.

Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι το προνόμιο του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης, αναγκαζόμαστε να το παρκάρουμε σε εξωτερικούς χώρους, ρισκάροντας τις περισσότερες φορές, αφού είναι εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους.

Ωστόσο υπάρχουν τρόποι να το προστατέψουμε από την πρόωρη φθορά του, ο πιο αξιόπιστος και εύκολος είναι να τοποθετήσουμε προστατευτική κουκούλα. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι ότι «αγκαλιάζει» ολόκληρο το αυτοκίνητο, καλύπτοντας κάθε του επιφάνεια. Το προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η βροχή και η υγρασία το χειμώνα και η ζέστη, ή η γύρη από τα λουλούδια το καλοκαίρι. Αποτελεί εξαιρετική λύση για την προστασία του χρώματος, από τις ακαθαρσίες των πουλιών και στην περίπτωση που μείνει ακινητοποιημένο για μεγάλο διάστημα του προσφέρει σκιά και αποθαρρύνει επίδοξους κλέφτες.

Είτε πρόκειται για καινούριο αυτοκίνητο, είτε πρόκειται για παλιό και θέλουμε να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής του για να το έχουμε σαν καινούριο, η αγορά προστατευτικής κουκούλας κρίνεται απαραίτητη. Διατίθενται σε πέντε διαφορετικές ποιότητες, είναι ελαστικές κι έχουν τέλεια εφαρμογή. Είναι υψηλής αντοχής, θερμοκολλητικές, άκαυτες, αδιάβροχες και καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.

Αν πάλι είστε φαν των δίτροχων οχημάτων και προτιμάτε τις μηχανές, στην «Autoplus» θα βρείτε κουκούλες και για μηχανές. Διαθέσιμες σε δύο ποιότητες, κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι εξαιρετική λύση για να προστατέψουμε την μηχανή μας από την σκουριά και τις καιρικές συνθήκες. Αρκεί να γνωρίζουμε τις διαστάσεις και τον τύπο της μηχανής και έρχεται ετοιμοπαράδοτη στον χώρο μας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX