ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Καλύμματα τιμονιού Autoplus: προαιρετικά ή αναγκαία;

Τα καλύμματα τιμονιού με μία πρώτη ματιά αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο προσδίδοντας χρώμα και στιλ στο αυτοκίνητό μας, συμπληρώνοντας χρωματικά το σαλόνι ή δημιουργώντας αντίθεση με την επιλογή χρωμάτων.
Αρκετά οικονομικά, τοποθετούνται εύκολα και είναι από τα πιο απλά αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορούμε να επιλέξουμε.

Ωστόσο, αν παρατηρήσουμε τι ακριβώς μας παρέχουν τα καλύμματα τιμονιού θα αντιληφθούμε πως είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ, μιας και οι λειτουργίες τους είναι καίριες! Αναγκαία λοιπόν σε κάθε οδηγό και σε κάθε αυτοκίνητο, μπορεί να κρίνονται ως προαιρετικά, αλλά είναι απαραίτητα!

Δεδομένου ότι το τιμόνι χρησιμοποιείται κάθε φορά που το όχημα κινείται, με την πάροδο του χρόνου φθείρεται η λαβή, κάτι που το κάλυμμα τιμονιού εμποδίζει. Χάρη σ’ αυτό, το τιμόνι διατηρείται σε καλή κατάσταση, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά αν αποφασίσουμε να το μεταπωλήσετε στο μέλλον.

Περνώντας «πίσω από το τιμόνι» αντιλαμβανόμαστε πως τα καλύμματα παρέχουν άνεση στην οδήγηση αλλά και ασφάλεια.

Σε μία καλοκαιρινή ημέρα το τιμόνι καίει, ενώ το χειμώνα είναι παγωμένο. Και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε σωστά το τιμόνι, κάτι που κατά την οδήγηση δεν είναι ασφαλές. Με τη χρήση καλύμματος όμως, διασφαλίζουμε πάντα έλεγχο, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να πιάσουμε το τιμόνι κατά πως πρέπει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένουμε να κρυώσει ή να ζεσταθεί αντίστοιχα το τιμόνι, ούτε βέβαια να ξεκινήσουμε βιαστικά αγγίζοντάς το από την άκρη χωρίς να το πιάνουμε.

Επίσης, τα καλύμματα τιμονιού καθιστούν ευκολότερη την οδήγηση. Χαρίζουν σταθερό κράτημα και σε μεγάλα ταξίδια μειώνουν την κούραση της οδήγησης. Διαθέτοντας μαξιλαράκια και εργονομικές λαβές μπορούν να αποσβέσουν κραδασμούς από λακκούβες, κάτι που θα ήταν πιο δύσκολο αν κρατούσαμε «γυμνό» το τιμόνι μας. Περνώντας ώρες πίσω από το τιμόνι, αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την οδήγησή μας σίγουρα πιο άνετη.

Τα σχέδια και τα υλικά που μπορούμε να βρούμε στην αγορά είναι πολλά, καθαρίζονται εύκολα και τοποθετούνται πολύ γρήγορα. Στο e-shop της Autoplus μπορούμε να βρούμε επώνυμα καλύμματα τιμονιού, κομψά και με μοναδικό σχεδιασμό. Επιλέξτε ενισχυμένα καλύμματα τιμονιού για περισσότερη αντοχή. Εξαιρετικά για τους λάτρεις της λεπτομέρειας και της άνετης οδήγησης θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX