ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Autoplus.

Η αναζήτηση μπαταρίας αυτοκινήτου αποτελεί μία κουραστική εργασία, καθώς η εύρεση μίας καλής μπαταρίας αυτοκίνητου σε μία τόσο μεγάλη γκάμα διαθέσιμων στην αγορά προϊόντων δεν είναι εύκολη.
Η τιμή της μπαταρίας αυτοκινήτου δεν αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα εφόσον οι προδιαγραφές, η υποστήριξη, η ποιότητα και η αντοχή είναι τα στοιχεία βάσει των οποίων θα πρέπει κινείται η αναζήτησή μας.

Η Autoplus δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα της, ειδικά στις μπαταρίες αυτοκινήτου που συνδέονται άρρηκτα με τον κινητήρα. Σχεδιασμένες για να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, αποδεικνύονται ανθεκτικές στο πολύ κρύο του χειμώνα και στην αφόρητη καλοκαιρινή ζέστη. Η αντοχή τους βέβαια δεν σταματά εκεί. Η τεχνολογία των μπαταριών έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που προσφέρεται αντοχή και στους κραδασμούς. Όσον αφορά το χρόνο φόρτισης είναι ταχύτατος ενώ η απόδοση υψηλή. Εξαιρετικά αξιόπιστες και με μεγάλη διάρκεια ζωής, διατίθενται σε όλα τα μεγέθη να ταιριάζουν απόλυτα στο κάθε αυτοκίνητο.

Διατίθενται οι καλύτερες μάρκες της αγοράς για επιλογή μπαταρίας αυτοκινήτου: BOSCH, ACDELCO, YUASA, SUNTECH, GS, FORMULA, TITANIUM.

Αν και έχουν διαφορετική χωρητικότητα (Ah) και ισχύ εκκίνησης (CCA) για να επιλέξουμε, όλες διαθέτουν στιβαρό περίβλημα και είναι 100% στεγανοποιημένες, φέροντας εγγύηση ποιότητας για μακρά διάρκεια ζωής και αντοχή.

Παράλληλα βέβαια με την μπαταρία, καλό θα ήταν να αγοράσουμε και ένα φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου για εύκολη φόρτιση. Οι φορτιστές της Autoplus είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, όπως και για τύπους των συσσωρευτών μολύβδου ανοικτού τύπου (ξηράς φόρτισης) και για τους συσσωρευτές κλειστού τύπου, καθώς επίσης και για τους περισσότερους τύπους συσσωρευτών GEL.

Ας εμπιστευθούμε τα προϊόντα και τις επώνυμες μάρκες σε μπαταρίες αυτοκινήτου που προσφέρει η Autoplus για να είμαστε βέβαιοι πως το αυτοκίνητό μας θα έχει πάντα δύναμη!

Η τοποθέτηση των μπαταριών γίνεται δωρεάν από το εξειδικευμένο προσωπικό της στα καταστήματα, διαφορετικά με online αγορά έρχονται άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX