ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Κρατήστε το αυτοκίνητό σας ασφαλές.

Σταθμεύουμε το αυτοκίνητό σας σε σωστό μέρος, με φως κοντά στο σπίτι, είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε κλειδώσει τα παράθυρα και τις πόρτες, αλλά είναι πραγματικά αρκετό για να διατηρήσουμε το αυτοκίνητό μας ασφαλές;
Η κλοπή αυτοκινήτων είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο, και ίσως το επόμενο αυτοκίνητο να είναι δικό μας. Πρέπει λοιπόν να βεβαιωθούμε ότι το αυτοκίνητό μας είναι απολύτως ασφαλές. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συσκευές και αντικλεπτικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας .

Οι κλέφτες ενεργούν γρήγορα, συνεπώς ένα αντικλεπτικό μπαστούνιπου δένει στο τιμόνι θα τους βγάλει από τις σκέψεις. Η προσπάθεια προσέγγισης του αυτοκινήτου ενεργοποιεί συναγερμό, ενώ άλλες αντίστοιχες συσκευές που δένουν στο τιμόνι και στο πεντάλ του φρένου αποθαρρύνουν επίδοξους κλέφτες καθώς δεν θα μπορέσουν να το μετακινήσουν.

Τα αντικλεπτικά αυτοκινήτου της Autoplus είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, κατάλληλα για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Δένουν στο τιμόνι, μπλοκάρουν το επάνω μέρος του ταμπλό και είναι κατασκευασμένα από ειδικό σκληρό χάλυβα και μεταλλικό κράμα με κλειδαριά ασφαλείας. Το μήκος τους είναι μεταβλητό, ενώ το κάλυμμα PVC προστατεύει από γρατζουνιές. Τα αντικλεπτικά προϊόντα της Autoplus είναι αρκετά και το μόνο που μένει είναι να τα ανακαλύψουμε για να προμηθευτούμε το κατάλληλο για εμάς.

Τα αντικλεπτικά τιμονιού τοποθετούνται πάρα πολύ εύκολα και αποτελούν μία από τις κορυφαίες συσκευές όσον αφορά την αποτροπή κλεφτών από την κλοπή του αυτοκινήτου μας. Ελαφριά και γρήγορα στη χρήση, ξεχωρίζουν για όποιον θελήσει να δει μέσα από τα παράθυρα αν υπάρχει κάποιος αντικλεπτικός μηχανισμός, ώστε να μην προσπαθήσει καν να κλέψει.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Autoplus από το site www.autoplus.gr και αποκτήστε το δικό σας από το e-shop ή από τα καταστήματα εντός Αττικής.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX