ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μετακινήστε το ποδήλατό σας με ασφάλεια

Οι σχάρες και οι βάσεις αυτοκινήτου για τη μεταφορά ποδηλάτων είναι ιδιαίτερα πρακτικές και χρήσιμες εάν θέλουμε να πάρουμε το ποδήλατό μας στις διακοπές ή ακόμα και σε μια ημερήσια εκδρομή.
Όταν οι αποστάσεις δεν επιτρέπουν την ποδηλασία και την πρόσβαση στον προορισμό μας με το ίδιο το ποδήλατο, η μεταφορά του στο αυτοκίνητο είναι αναγκαία.

Οι επιλογές είναι αρκετές και οι διαφορετικοί τύποι βάσεων ποδηλάτου εξυπηρετούν κάθε μάρκα αυτοκίνητου. Έτσι, και στα πιο μεγάλα αυτοκίνητα, 4x4 ή SUV αλλά και στα πιο μικρά οικονομικά οχήματα μπορούμε να τοποθετήσουμε σχάρες και βάσεις στήριξης. Οι επιλογές είναι πολλές και τα προϊόντα ποικίλουν ανά τύπο οχήματος.

Στο e-shop της Autoplus μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη ποικιλία από βάσεις ποδηλάτου οροφής, πορτ-μπαγκάζ, βάσεις κοτσαδόρου και ρεζέρβας και να προμηθευτούμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό μας.

Χάρη σε αυτές τις βάσεις αυτοκινήτου, τα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να τα αποσυναρμολογήσουμε και «ρίξουμε» τα καθίσματα χάνοντας ωφέλιμο χώρο από το αυτοκίνητό μας. Τοποθετώντας τα είτε στην οροφή του αυτοκίνητου είτε στην πίσω πλευρά, γλιτώνουμε χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις αποσκευές μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, είτε ένα ποδήλατο, είτε τα ποδήλατα ολόκληρης της οικογένειας μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια και μάλιστα προστατευμένα, καθώς τα λαστιχένια σημεία στήριξης προφυλάσσουν το ποδήλατο από τη φθορά κατά τη μετακίνησή του.

Η τοποθέτησή τους είναι εξαιρετικά εύκολη όπως και η φόρτωση στη συνέχεια του ποδηλάτου. Απόλυτα ανθεκτικές και κατασκευασμένες με υλικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγγυώνται σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ ο αεροδυναμικός σχεδιασμός τους δεν μειώνει την ταχύτητα. Μπορούμε λοιπόν να μεταφέρουμε περισσότερα από ένα ποδήλατα, γρήγορα, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX