ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Γιατί να επιλέξω καλής ποιότητας μπάρες αυτοκινήτου;

Οι δραστήριες οικογένειες, οι παρέες που αγαπούν τα extreme sports και όσοι θέλουν διακοπές χωρίς να τους λείψει τίποτα, οι σχάρες - μπάρες οροφής αυτοκινήτου είναι απαραίτητες.
Ποδήλατα, σανίδες snowboard και windsurf και μπαγκαζιέρες μεταφέρονται άνετα σε κάθε ταξίδι εξοικονομώντας χώρο χωρίς να χρειαστεί να αφήσουμε τίποτα πίσω.

Θεμέλιο μεταφοράς κάθε αναγκαίου για εμάς αντικειμένου, οφείλουν να είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Καλό θα ήταν για λόγους ασφαλείας αλλά και για να αποφύγουμε τυχόν ζημιές στο αυτοκίνητό μας να επιλέξουμε καλής ποιότητας συστήματα εξατομικευμένα για το όχημά μας, καθώς υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και μεγέθη όπως μπορούμε να δούμε στο e-shop της Autoplus.

Εξαιρετικά χρήσιμες, οι μπάρες οροφής μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε όλο το μήκος των ράβδων μεταφέροντας περισσότερα πράγματα, αφήνοντας περισσότερο χώρο ελεύθερο στα καθίσματα και στο πορτ μπαγκάζ. Ο κυριότερος και σημαντικότερος λόγος να προτιμήσουμε καλής ποιότητας μπάρες αλουμινίου είναι διότι οι «φθηνότερες» τυχαίνει κάποιες φορές να παρεμποδίζουν τα εξαρτήματα στερέωσης.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που οι μπάρες οροφής δημιουργούν ένα «σφύριγμα» που είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, καθώς η ένταση τείνει να αυξάνεται με την ταχύτητα. Οι ποιοτικές μπάρες, ειδικά οι αλουμινίου είναι εξαιρετικά ήσυχες και συμβάλλουν σε ένα άνετο ταξίδι χωρίς βουητό. Αυτό συμβαίνει λόγω μικρότερης αντίστασης στον αέρα, χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό τους, κάτι που επιδρά και στη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

Συνολικά, οι μπάρες οροφής μετατρέπουν το όχημά μας σε ένα ευέλικτο, έτοιμο για οπουδήποτε μέσο ταξιδιού. Εάν το αυτοκίνητό μας δεν είναι ακόμα εξοπλισμένο, μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε μόνοι σας. Η τοποθέτηση είναι εξαιρετικά εύκολη, γρήγορη και δεν απαιτεί εργαλεία. Μάλιστα, στα καταστήματα της Autoplus σε όλη την Αθήνα το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορεί να μας δείξει πως θα τις βάζουμε και θα τις αφαιρούμε εύκολα και ε ασφάλεια.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX