ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Ηλιοπροστασίες Αυτοκινήτου Autoplus

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μας και πρέπει να το διατηρούμε όμορφο και λειτουργικό.
 Ταξίδια, κοντινές μετακινήσεις και ψώνια θα ήταν πιο δύσκολα χωρίς αυτό. Κάθε μέρα, νέες τεχνολογίες εφευρίσκονται και κάνουν τη ζωή ευκολότερη για όλους μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Για να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση το όχημά μας και να αποτρέψουμε την πρόωρη καταστροφή του εσωτερικού του χρειάζεται να προμηθευτούμε όλα τα αναγκαία είδη, όπως ηλιοπροστασίες. Οι ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου θα διατηρήσουν την υψηλή θερμότητα μακριά από το εσωτερικό του κατά τη διάρκεια της ημέρας κρατώντας τα πλαστικά και τα καθίσματα σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης, συμβάλλουν στην προστασία από εξωτερικούς κινδύνους κρατώντας μας ασφαλείς.

Όταν αναζητάμε ηλιοπροστασία για το παρμπρίζ αυτοκινήτου, πρέπει να λάβουμε υπόψη την ποιότητά της για να έχουμε την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση. Οι ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου Autoplus έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι, για στάθμευση μπροστά από το χώρο εργασίας, καθώς και όταν περιμένουμε μέσα στο αυτοκίνητό μας. Είναι χρήσιμες επίσης σε οποιοδήποτε άλλο μέρος ή περίσταση το όχημά μας είναι σταθμευμένο.

Εύχρηστες, καλής ποιότητας και με επένδυση από βαμβάκι καλύπτουν κάθε τύπο αυτοκινήτου, κρατώντας μακριά τη ζέστη. Χρησιμοποιώντας τις βαμβακερές ηλιοπροστασίεςτης Autoplus μαθαίνουμε πώς είναι να μπαίνουμε σε ένα δροσερό και άνετο σαλόνι αυτοκινήτου ακόμα και αν το όχημά σας παραμένει κάτω από τον ήλιο. Το υλικό τους προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου από τις ακτίνες UV αποτρέποντας να ξεθωριάσει το ταμπλό και να δημιουργήσει ρωγμές, ενώ παράλληλα διατηρεί όλες τις συσκευές δροσερές.

Η τοποθέτησή τους είναι απλή και γρήγορη. Μία επίσκεψη στα καταστήματα της Autoplus μας πείθει για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και για την εξαιρετική ποιότητά τους.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX