ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Γιατί να πάρω καλύμματα - πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου;

Μερικές φορές καταβάλλουμε προσπάθεια για να αποφασίσουμε ποια αξεσουάρ και είδη πρέπει να έχει κάθε αυτοκίνητο.
Εμείς υποστηρίζουμε πως τα πλατοκαθίσματα και τα καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου είναι απαραίτητα σε κάθε κάτοχο αυτοκινήτου.

Ειδικά στην Ελλάδα που έχουμε αλλαγές εποχών, θερμοκρασιών και το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση, τα καλύμματα καθισμάτων και τα πλατοκαθίσματα αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα αξεσουάρ. Το σωστό κάλυμμα αυτοκινήτου μας προστατεύει τους χειμερινούς μήνες από το κρύο και τους θερινούς από τη ζέστη. «Ελέγχοντας» κατά κάποιον τρόπο τη θερμοκρασία, όσον αφορά στο πως την αντιλαμβανόμαστε, τα καλύμματα διατηρούν ζεστό ή δροσερό αντίστοιχα, το κάθισμα. Το σημαντικό είναι να βρούμε ένα κάλυμμα χειμερινό και ένα καλοκαιρινό για να επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, να είναι κατασκευασμένα με αναπνεύσιμο ύφασμα και να αποτρέψουν την «υπερθέρμανση», όπως οι ψάθες ή καλύμματα από καραβόπανο, πετσέτα.

Ακόμη, η παρατεταμένη έκθεση των καθισμάτων στο φως του ήλιου προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά. Ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα με ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του έτους, τα καθίσματα χωρίς καλύμματα αποχρωματίζονται, ξεθωριάζουν και γίνονται ακόμα πιο ευαίσθητα στην φθορά.

Ένα ακόμη σημαντικό προτέρημά τους που τα καθιστά αναγκαία είναι η δυνατότητα καθαρισμού. Ένα κάλυμμα καθίσματος αυτοκινήτου όπως και ένα πλατοκάθισμα βγαίνει, καθαρίζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Υπολείμματα τροφών, αντηλιακά, τρίχες, ιδρώτας, καφέδες, αναψυκτικά και ροφήματα που διαφορετικά θα λέρωναν ανεπανόρθωτα το αυτοκίνητο, με τη χρήση των σωστών πλατοκαθισμάτων δεν αποτελούν έγνοια! Ο τακτικός καθαρισμός των καθισμάτων μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν θα αποτρέψει μακροπρόθεσμες ζημιές που είναι ιδιαίτερα δαπανηρές συγκριτικά με την αγορά καλυμμάτων – πλατοκαθισμάτων. Χρησιμοποιώντας τα μπορούμε να παραμένουμε δραστήριοι, να μετακινούμε φίλους και κατοικίδια επεκτείνοντας μάλιστα τη διάρκεια ζωής του καθίσματος του αυτοκινήτου μας, μεγιστοποιώντας και την αξία μεταπώλησης εάν ποτέ χρειαστεί.

Τα καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου και τα πλατοκαθίσματα που θα βρούμε στα καταστήματα και στο e-shop της Autoplus είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, καθώς προστατεύουν τα καθίσματα. Άνετα και διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αποτελούν μία πραγματική επένδυση διατηρώντας τα καθίσματα του αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση. Χάρη σ’ αυτά αποτρέπουμε ατυχή περιστατικά να καταστρέψουν το εσωτερικό του και καθόμαστε άνετοι σε καθίσματα που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX