ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τα απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ αυτοκινήτου από την Autoplus.

Στην Ελλάδα η πιo ωραία εποχή του χρόνου είναι για τους περισσότερους το καλοκαίρι.

Οι μετακινήσεις μας και οι βόλτες αυξάνονται, συμπεριλαμβανομένων και των εξορμήσεων μας στη θάλασσα κυρίως τις ώρες που ο ήλιος και η θερμοκρασίες είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.

Ο ήλιος, η ζέστη και η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι "σύμμαχοι” του αυτοκινήτου μας, κατά συνέπεια αναζητούμε τρόπους να το προστατέψουμε. Ο πιo εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας.        

Η χρήση της κρίνεται περισσότερο αναγκαία, αν ανήκετε στην κατηγορία όσων δεν διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αναγκάζονται να το πάρκάρουν σε υπαίθριους χώρους, εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους.

Κύριο πλεονέκτημα της προστατευτικής κουκούλας είναι ότι αγκαλιάζουν ολόκληρο το αυτοκίνητο, καλύπτουν κάθε επιφάνεια του και το προστατεύουν από εξωτερικούς παράγοντες και κινδύνους. Την ζέστη, την υπεριώδη ακτινοβολία, την γύρη από τα λουλούδια, αλλά και την σκόνη και το χώμα τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρέχουν όμως προστασία και τον χειμώνα, από την βροχή, την υγρασία και τον πάγο. Στην περίπτωση βέβαια, που μένει σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα προσφέρει σκιά, το προστατεύει από τις ακαθαρσίες των πουλιών –τον μεγάλο εχθρό του χρώματος, αλλά και από κακοπροαίρετους και επίδοξους κλέφτες!

Είτε κάνετε μία περιήγηση στο site της Autoplus, είτε προτιμάτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα, θα βρείτε κουκούλες σε πέντε διαφορετικές ποιότητες. Σε μεγάλη ποικιλία, κλασσικές, υφασμάτινες, ελαστικές, με κύρια χαρακτηριστικά την τέλεια εφαρμογή και την υψηλή αντοχή. Επιπλέον είναι θερμοκολλητικές αδιάβροχες και άκαυτες και καλύπτουν κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.
Ένας άλλος τρόπος να προστατεύσουμε το αυτοκινητό μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που η ηλιοφάνεια είναι και η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή, είναι οι ηλιοπροστασίες. Πανεύκολες και γρήγορες στην τοποθέτηση. Θα σας πάρει μόνο ένα λεπτό να την βάλετε στο παρμπρίζ του οχήματος σας, για να είναι καλής ποιότητας πρέπει να έχουν πάχος, να είναι βαμβακερές, εσωτερικά και εξωτερικά για να “μπλοκάρουν” την ζέστη.

Έτσι προστατεύετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, δηλαδή το ταμπλό, τα πλαστικά, τα δέρματα και τα υφασματα.
Μπορείτε να βρείτε πολλές ποιότητες σε ηλιοπροστασίες, που ποικίλλουν σε υλικά και τιμές.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX