ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Bάσεις Ποδηλάτου από την Autoplus

Καλοκαιριάζει και ο καιρός μας «δείχνει» το καλύτερο του πρόσωπο, αυτό ευνοεί τις βόλτες και τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και τη θάλασσα.
Πολλοί από εμάς αγαπάμε ιδιαίτερα τις βόλτες με το ποδήλατο στη φύση και σε γραφικά τοπία.  Όμως και μέσα στην πόλη υπάρχουν πάρκα, άλση και υπαίθριες εγκαταστάσεις δίπλα στο βουνό ή στην θάλασσα για να απολαύσεις την ποδηλατάδα σου!

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει καθόλου ο τρόπος που θα μεταφέρεις το ποδήλατο σου, και αυτό γιατί στη αγορά υπάρχει μία ευρεία γκάμα από βάσεις ποδηλάτου. Ας δούμε πιό κάτω τι επιλογές υπάρχουν για να διαλέξεις.

Μία επιλογή είναι οι βάσεις ποδηλάτου οροφής, το ποδήλατο στερεώνεται με ασφάλεια και σταθερότητα, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο ή αλουμίνιο και επιτρέπουν την μεταφορά ποδηλάτων διαφόρων μεγεθών και σκελετών.

Μετά υπάρχουν οι βάσεις ποδηλάτου πορτ-μπαγκάζ, ειδικά κατασκευασμένες για την μεταφορά έως και τριών ποδηλάτων, ιδανικές για όσους έχουν οικογένεια ή αν σχεδιάζουν διακοπές με την παρέα. Το υλικό κατασκευής τους είναι ατσάλι, διαθέτουν σταθερούς ιμάντες και καλυμμένα άκρα εφαρμογής για να μην δημιουργούνται φθορές.

Βάσεις ποδηλάτου ρεζέρβας, για κατόχους jeep οχημάτων, 4x4 και για αυτοκίνητα που στο πίσω μέρος διαθέτουν ρεζέρβα. Μπορείτε να μεταφέρετε έως και τρία ποδήλατα και είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας.

Επίσης, υπάρχουν οι βάσεις ποδηλάτου κοτσαδόρου. Γιά όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κοτσαδόρο. Ανάλογα με το όχημα που διαθέτετε και τον αριθμό των ποδηλάτων που θα χρειαστεί να μεταφέρετε, θα επιλέξετε την βάση ποδηλάτου που σας εξυπηρετεί.

Η ποιότητα και τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής είναι εγγυημένα όταν επισκεφτείτε ένα κατάστημα Autoplus, καθώς και το εξιδεικευμένο προσωπικό του, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX