ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπάρες και Μπαγκαζιέρες Autoplus

Εάν είστε δραστήριοι τύποι και σας αρέσει όταν πηγαίνετε οικογενειακές διακοπές ή ταξίδι με φίλους να έχετε μαζί σας το ποδήλατο σας ή τις ιστιοσανίδες σας, αλλά και γιατί είναι δύσκολο -ειδικά αν διαθέτετε μικρό αυτοκίνητο με λιγότερα κυβικά και μικρότερο πόρτ μπαγκάζ- να χωρέσουν όλα αυτά που θέλετε να πάρετε μαζί σας, υπάρχει λύση.
Για να μην χρειαστεί λοιπόν, να διαλέγετε κάθε φορά τι θα πάρετε και τι θα αφήσετε πίσω, επιλέξτε μπάρες και μπαγκαζιέρες Autoplus.

Οι μπάρες τοποθετούνται εξωτερικά στην οροφή του αυτοκινήτου και αυτόματα σας εξοικονομούν χώρο. Καθώς μπορείτε να τοποθετείσετε ότι δεν χωράει στο αυτοκίνητο σας, ή ειναι ιδιαίτερα ογκώδες και μεγάλο και μπορεί να ενοχλεί όσους κάθονται στα πίσω καθίσματα, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ασφαλές περιβάλλον για το ταξίδι σας! Οι μπάρες αυτοκινήτου πρέπει να είναι καλής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο, γι’αυτό τον λόγο οι μπάρες που θα βρείτε στα καταστήματα Autoplus, είναι ιδανικές για μετακινήσεις και μεγάλα ταξίδια. Οι Alpin και οι Montblanc, είναι εύκολες στην τοποθέτηση, διαθέτουν κλειδαριά ασφαλείας και το κυριότερο, δεν σκουριάζουν και δεν χρειάζονται εργαλεία για την τοποθέτηση τους. Υπάρχουν πολλοί τύποι και μεγέθη διαφορετικά για κάθε όχημα, όπως θα δείτε και στο e-shop της Autoplus. Στο παρελθόν μπορεί να σας έχει τύχει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού να έχετε παρατηρήσει ένα ενοχλητικό «σφύριγμα» που δημιουργείται από τις μπάρες οροφής. Οι ποιοτικές μπάρες, ειδικά οι αλουμινίου είναι αθόρυβες και το ταξίδι σας θα είναι άνετο χωρίς «βουητό», αυτό οφείλεται στον αεροδυναμικό σχεδιασμό τους και την μικρότερη αντίσταση στον αέρα, που συνεπάγεται και λιγότερη κατανάλωση καυσίμου.

Μία άλλη επιλογή είναι οι μπαγκαζιέρες οροφής, τοποθετούνται και αυτές στην οροφή του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας σας ελεύθερο χώρο. Είναι παντός καιρού και ενδύκνεινται για όλες τις δραστήριότητες σας, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και την εποχή του χρόνου. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, χρώματα και σχέδια, ιταλικής και σουηδικής προέλευσης για κάθε τύπο αυτοκινήτου.  Επίσης έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά υλικά, αρίστης ποιότητας, ανθεκτικές στα χτυπήματα, τις γρατζουνιές και τον καιρό. Κατασκευασμένες με σχεδιασμό αεροδυναμικό για να μειώνεται η αντίσταση του αέρα, ώστε να μην δημιουργείται θόρυβος όταν κινείται το όχημα. Είναι ασφαλείς στην χρήση, γιατί διαθέτουν ιμάντες ασφαλείας που τις κρατούν σταθερές, χωρίς κίνδυνο μετακίνησης από μόνες τους.

Διαθέτουν μαλακό άνοιγμα και κλείσιμο και κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων από την πλευρά του συνοδηγού, σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ, για να μπορεί να τις ανοίξει ο κάτοχος τους εύκολα και γρήγορα. Προσαρμόζονται εύκολα στις μπάρες φόρτωσης και υπάρχει μεγάλη γκάμα σε μεγέθη, χωρητικότητα και σχέδια. Η χωρητικότητα τους ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο από 330 λίτρα έως 620 λίτρα.

 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX