ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Για την άριστη προστασία του αυτοκινήτου σας: Κουκούλες Autoplus

Τους καλοκαιρινούς μήνες απολαμβάνουμε τον ήλιο και την ζέστη, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με το αυτοκίνητο μας, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ο χειρότερος εχθρός!

Υπάρχει λύση όμως, η οποία είναι και πολύ οικονομική. Η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας θα “σώσει” στην κυριολεξία το όχημα σας. Ξεκινώντας από την προστασία του εξωτερικά, η κουκούλα αγκαλιάζει όλο το αυτοκίνητο και καλύπτει κάθε του επιφάνεια, διατηρώντας το χρώμα αναλλοίωτο και προστατεύοντας το από την πρόωρη φθορά του. Εσωτερικά, με την έντονη αύξηση της θερμοκρασίας, προφυλάσσουμε και το σαλόνι, δηλαδή τα καθίσματα, το ταμπλό και το τιμόνι.

Σε όλα τα παραπάνω, να προσθέσουμε και τον ρόλο της κουκούλας ως “μέσο κάλυψης”, αφού μας δίνει την δυνατότητα να το κρύβουμε ουσιαστικά, από επίδοξους κλέφτες, αλλά και κακοπροαίρετους που μπορεί να του προκαλέσουν φθορές. Ειδικά, αν δεν έχουμε την δυνατότητα, να το βάλουμε σε κάποιο γκαράζ ή σε κλειστό χώρο, αρκεί να αφιερώσουμε μόνο 5’ από τον χρόνο μας για να την τοποθετήσουμε.

Για την επιλογή της σωστής κουκούλας, σκεφτείτε ότι δεν πρέπει να είναι λεπτή, καθώς μία κουκούλα χαμηλής ποιότητας, θα φθαρεί γρήγορα και το πιθανότερο είναι, ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, θα “κολλήσει” στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου. Προτιμήστε λοιπόν, να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά, να είναι βαμβακερές, αδιάβροχες και θερμοκολλητικές. ‘Οσο μεγάλη ή απαιτητική είναι η ανάγκη του αυτοκινήτου σας, για αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και την ρύπανση στην «Αutoplus», θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Οι κουκούλες είναι διαθέσιμες σε 5 διαφορετικές ποιότητες για να διαλέξετε ποια είναι η κατάλληλη για το όχημα σας, η εφαρμογή τους είναι τέλεια και διατίθενται ετοιμοπαράδοτες.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX