ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Kαλύμματα και πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου Autoplus

To καλοκαίρι έχει μπεί πλέον επίσημα, οι βόλτες αυξάνονται όπως και οι ώρες που περνάμε στο αυτοκίνητο μας.
Είναι σημαντικό λοιπόν, να το διατηρούμε σε καλή κατάσταση και να το προστατεύουμε από τη καθημερινή φθορά του.

Ξεκινώντας από το εσωτερικό του, μία σωστή κίνηση είναι να προμηθευτούμε καλύμματα καθισμάτων και πλατοκαθίσματα. Κίνηση που αποτελεί επένδυση αφού με αυτό τον τρόπο παρατείνουμε και την διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου μας συνολικά και συνεπώς την αξία του, σε περίπτωση μεταπώλησης στο μέλλον.

Ντύνοντας τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας με καλύμματα, εκτός από το ότι προσδίδετε στύλ και ομορφιά στο εσωτερικό του, το προστατεύετε από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και από τον ήλιο που ξεβάφει το χρώμα και φθίρει τα καθίσματα.

Τώρα που οι επισκέψεις στην παραλία γίνονται συχνότερες, τα καλύμματα προστατεύουν το σαλόνι του οχήματος σας από την αλμύρα που μπορεί να “ποτίσει” τα καθίσματα και να δημιουργήσει αντιαισθητικούς λεκέδες.

Ειδικά αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά που τις περισσότερες φορές είναι απρόσεκτα ή κάποιο κατοικίδιο, δεν χρειάζεστε να αγχώνεστε και να ανησυχείτε για υπολλείμματα τροφών, ροφήματα ή τρίχες που διαφορετικά θα λέρωναν ανεπανόρθωτα το αυτοκίνητο σας.

Ότιδήποτε και αν συμβεί μπορείτε να τα αφαιρέσετε, να τα πλύνετε και να τα επανατοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα.

Τα πλατοκαθίσματα είναι η άλλη επιλογή, έχουν ακριβώς τα ίδια πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά, δήλαδη προστατεύουν το σαλόνι του αυτοκινήτου σας, μπορούν εύκολα να πλυθούν συν ότι είναι φτιαγμένα από ενισχυμένο υλικό.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βαμβακερά, που ενδείκνυνται για το καλοκαίρι, καθώς είναι πολύ δροσερά, σε καραβόπανο ή πετσέτα με τέλεια εφαρμογή για χειμώνα και καλοκαίρι σε πολλά χρώματα. Είναι φτιαγμένα ώστε να “πιάνουν” όλο το κάθισμα και να υποστηρίζουν σωστά τη σπονδυλική σας στήλη, ειδικά αν κάνετε μεγάλα ταξίδια και οδηγείτε πολλές ώρες.

Στην Autoplus θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε και να αποφασίσετε ανάμεσα σε καλύμματα ή πλατοκαθίσματα. Αποφασίστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το προσωπικό σας γούστο.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX