ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Αντικλεπτικός Εξοπλισμός από την Autoplus

Οι κλοπές αυτοκινήτων είναι ένα φαινόμενο ιδιαιτέρως αυξημένο στις μέρες μας.

Aρκεί να αναφέρουμε ότι πρίν ένα μήνα περίπου, η ελληνική αστυνομία εξάρθρωσε πολυμελή σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα από πολλές περιοχές της χώρας.
Η αγορά ενός αυτοκινήτου για πολλούς μπορεί να προϋποθέτει τις οικονομίες μίας ζωής, συνεπώς θα ήταν εξοργιστικό να βιώσει κάποιος μία τέτοια εμπειρία.
Κρίνεται απαραίτητο λοιπόν να προμηθευτούμε αντικλεπτικά συστήματα επώνυμα και αξιόπιστα.

Οι φθηνές λύσεις του σούπερ μάρκετ καλό είναι να αποφευχθούν και να αναζητήσουμε εξοπλισμό απο εξουσιοδοτημένα καταστήματα, ώστε να είμαστε σίγουροι και να νιώθουμε ότι το αυτοκίνητο μας είναι ασφαλές.


Η Autoplus, έχοντας τεράστια πείρα σε ότι αφορά στο αυτοκίνητο, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε αντικλεπτικό εξοπλισμό.
Τα αντικλεπτικά τιμονιού τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και αποτελούν νούμερο 1 επιλογή στις συσκευές που χρησιμοποιούνται για την προστασία του αυτοκινήτου.
Τα αντικλεπτικά μπαστούνια είναι ελαφριά στη χρήση, τοποθετούνται σε εμφανές μέρος ώστε να αποθαρρύνουν τον επίδοξο κλέφτη να μην μπεί καν στη διαδικασία να παραβιάσει το αυτοκίνητο σας και να προκαλέσει ζημιά.
Τα τοποθετείτε στο τιμόνι και δένουν με το πετάλι του φρένου, ενώ κάποια άλλα δένουν στο τιμόνι μπλοκάροντας στο επάνω μέρος του ταμπλώ. Το μήκος τους μεταβάλλεται για να ταιριάξει σε διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων και το κάλυμμα από PVC προστατεύει το τιμόνι και το πετάλι από γρατζουνιές.
Το σημαντικότερο είναι το υλικό κατασκευής τους, ο ειδικός σκληρός χάλυβας και η κλειδαριά ασφαλείας φτιαγμένα από τα πιό ανθεκτικά και άφθαρτα μέταλλα.

Το ίδιο ισχύει και για τα δίτροχα οχήματα. Αν διαθέτετε μηχανή ή σκοπεύετε να αγοράσετε θα πρέπει επίσης να μεριμνήσετε για την ασφάλεια της, ειδικά αν την παρκάρετε σε εξωτερικό χώρο.
Στο site της Autoplus μπορείτε να βρείτε τα αντικλεπτικά συστήματα μηχανής Weissenfels.
Αντικλεπτική αλυσίδα εύκολη στην τοποθέτηση, με διπλή επένδυση κατασκευασμένη από ανθεκτικό εξάγωνο χάλυβα, που δεν παραβιάζεται από κοινά εργαλεία όπως μοχλούς, κόπτες και τρυπάνια.
Αντικλεπτική κλειδαριά τύπου U που κλειδώνει και από τα δύο άκρα, ασφαλίζει με κωδικό, με πάνω από 120.000 διαθέσιμους συνδυασμούς και μπορείτε αφού την αφαιρέσετε να την αποθηκεύετε κάτω από τη σέλα της μηχανής σας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας και να ενημερωθείτε από το εξιδεικευμένο προσωπικό για τις καλύτερες και πιό συμφέρουσες λύσεις!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX