ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Μπαγκαζιέρες Autoplus και δεν θα χρειαστεί να αφήσετε τίποτα πίσω!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, διαλέξατε προορισμό, βρήκατε κατάλυμα, κλείσατε ημερομηνίες, αποφασίσατε τι θα πάρετε μαζί σας, όμως δυστυχώς δεν χωράνε όλα μέσα στο αυτοκίνητο!
Είτε πάτε διακοπές με την παρέα σας, είτε με την οικογένεια σας το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά προβληματίζεστε για το τι θα πάρετε μαζί σας. Καρότσια, ποδήλατα, ομπρέλες παραλίας, εξοπλισμός για θαλάσσια σπόρ, στρώματα θαλάσσης και αποσκευές πώς θα χωρέσουν όλα αυτά;

Σίγουρα δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, αρκεί να εφαρμόσετε κάποια συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά θα σας εξοικονομήσουν και χώρο.

Για αρχή, κάνετε ένα καλό “ξεκαθάρισμα”. Το αυτοκίνητο μας, είναι σαν το «δεύτερο σπίτι μας», αφού περνάμε πολλές ώρες της ημέρας σε αυτό, είτε πηγαίνοντας στην δουλειά μας, είτε το χρησιμοποιούμε για τις καθημερινές μας μετακινήσεις, οπότε λογικό είναι να έχουμε σε αυτό αντικείμενα που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της ημέρας και το πιθανότερο είναι να μην μας είναι πλέον χρήσιμα, ή απλά να τα έχουμε ξεχάσει εκεί. Συνεπώς ότι δεν μας χρειάζεται δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο μας.

Η σωστή οργάνωση πάντα βοηθάει. Ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε τις αποσκευές σας στο αυτοκίνητο; Ξεκινείστε με τα πράγματα που θα βάλετε στο πόρτ μπαγκάζ, αρχίστε τοποθετώντας τα ογκώδη και βαριά, τελευταία στο βάθος και κάτω κάτω, το ίδιο ισχύει και με αυτά που θα χρειαστείτε τελευταία. Σε διάφορες εσοχές και κενά που αφήνουν οι βαλίτσες, τοποθετείστε τα μικρότερα αντικείμενα, ενώ τα πιο ελαφριά αντικείμενα και το φαρμακείο θα πρέπει να βρίσκονται στο πάνω μέρος ώστε να είναι και εύκολα προσεγγίσιμο σε περίπτωση ανάγκης.

Σημαντική συμβουλή, είναι ότι δεν βάζουμε πράγματα και αντικείμενα στην εταζέρα, γιατί εμποδίζουν την ορατότητα του οδηγού. Όπως επίσης και στα πίσω καθίσματα, όχι μόνο από θέμα άνεσης, αλλά κυρίως λόγω ασφάλειας των επιβατών.

Μπορείτε όμως να τοποθετήσετε ελαφριά αντικείμενα κάτω από τα καθίσματα του οδηγού ή συνοδηγού, αρκεί να είναι ασφαλισμένα.

Τέλος, αν δείτε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν, σκεφτείτε σοβαρά την αγορά μπαγκαζιέρες οροφής.

Η μπαγκαζιέρα αυξάνει τους αποθηκευτικούς χώρους του οχήματος σας, χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε πράγματα πίσω, η ποικιλία είναι μεγάλη και ο σχεδιασμός εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο.

Στην Autoplus, θα βρείτε μπαγκαζιέρες αξιόπιστες, ανθεκτικές και από υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες (ακτίνες UV, βροχή).

Βασικό τους χαρακτηριστικό, ότι προσαρμόζονται εύκολα και για την τοποθέτηση τους δεν χρειάζονται εργαλεία, διαθέτουν αεροδυναμικό σχεδιασμό, ενισχυμένο δάπεδο και αντοχή σε μεγάλο φορτίο.

Η χωρητικότητα ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, ξεκινούν από 330 έως 620 λίτρα, Ιταλικής και Σουηδικής προέλευσης με κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη και ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Βρείτε την μπαγκαζιέρα που σας ταιριάζει, τοποθετείστε τη δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Autoplus και καλές διακοπές!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX