ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστασία και ανανέωση με πλατοκαθίσματα Autoplus

Το αυτοκίνητο είναι το πιο διαδεδομένο μέσο μεταφοράς, το χρησιμοποιούμε συνέχεια, κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και μας πηγαίνει παντού χειμώνα – καλοκαίρι.
Το σωστό λοιπόν, είναι να το διατηρούμε καθαρό και περιποιημένο, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά κυρίως εσωτερικά, αυτό ισχύει είτε έχουμε αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο, είτε έχοντας κάποιο που «μετράει» αρκετά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, από τα πλέον απαραίτητα και σημαντικότερα αξεσουάρ είναι τα καλύμματα και τα πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου.

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, καθώς αλλάζουν και ανανεώνουν την καμπίνα του με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, οι λόγοι είναι και πρακτικοί!

Αρχικά, προστατεύουν το σαλόνι του αυτοκινήτου μας, από την καθημερινή φθορά και χρήση, δεν χρειάζεται να μας απασχολούν μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν, όπως να χυθεί καφές ή κάποιο ρόφημα, ή ακόμη αν έχετε κατοικίδια ή μικρά παιδιά που συνήθως είναι απρόσεχτα. Οτιδήποτε και αν συμβεί, μπορεί να διορθωθεί, αφού τα πλατοκαθίσματα αφαιρούνται και καθαρίζονται πανεύκολα. Ο καθαρισμός των καθισμάτων, σε συνεργείο είναι μία λύση, αλλά σίγουρα είναι ασύμφορος οικονομικά.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου, που οι επισκέψεις στη παραλία γίνονται συχνότερες, τα πλατοκαθίσματα προστατεύουν από την άμμο και το αλάτι της θάλασσας, που «ποτίζει» και αφήνει αντιαισθητικούς λεκέδες στα καθίσματα.

Αλλά και από τον ήλιο και την ακτινοβολία, που ξεθωριάζει και αλλοιώνει τα χρώματα από τα καθίσματα.

Καλό είναι να προτιμήσετε πλατοκαθίσματα εγγυημένης ποιότητας όπως αυτά που μπορείτε να δείτε στο eshop της Autoplus. Είναι κατασκευασμένα από υφάσματα μεγάλης αντοχής, έχουν τέλεια εφαρμογή, τοποθετούνται γρήγορα, είναι σταθερά και δεν κουνιούνται από την θέση τους.

Διατίθενται σε πολλά υφάσματα όπως πετσετέ, που απορροφούν τον ιδρώτα και «αναπνέουν» χωρίς να εγκλωβίζονται οι μυρωδιές στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας! Μονόχρωμα, με σχέδια, άνετα και εύκολα στη τοποθέτηση, ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου, θα δώσουν άλλο αέρα στη καμπίνα του αυτοκινήτου σας, αλλά θα ανανεώσουν και τη δική σας διάθεση!

Ζητήστε να δείτε τη συλλογή σε ένα κατάστημα Autoplus, σίγουρα θα βρείτε κάποια που να ταιριάζουν στην αισθητική και στις ανάγκες σας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX